Akan trafikte yolcusunu araçtan attı

E-5 Karayolu Mecidiyeköy mevkisinde korsan taksi çağıran Aslıhan A., sürücünün teşhircilik yapması üzerine yaşanan tartışma sonrası araçtan atıldı. Dehşet anları ise kameralara yansıdı.

Geçtiğimiz 8 Haziran Cumartesi günü saat 22.45 sıralarında, E-5 Karayolu Şişli Mecidiyeköy mevkisinde meydana gelen olayda, Aslıhan A. (35) akşam saatlerinde Arnavutköy Boğazköy'de korsan taksi çağırdı. Sürücüyle başlayan yolculuk, Mecidiyeköy’e yaklaştıkları esnada sürücünün peçete istemesiyle değişti. Kadın, sürücünün teşhircilik yaptığını fark etti ve cep telefonuyla kayıt almak istedi. Bu girişime sinirlenen sürücü, kadına küfür ve hakaret ederek, yavaşlayan araçtan kadını yola attı. Dehşet anları güvenlik kameralarına yansıdı.

Polisin Hızlı Müdahalesi

Yaralanan Aslıhan A., yardım çağırdığı arkadaşıyla birlikte hastaneye giderek tedavi oldu. Daha sonra emniyete giderek sürücüden şikayetçi oldu. Şişli polisi, aracın plakasını tespit ederek 38 AFH 826 plakalı aracın sürücüsü Ersin A.'yı yakaladı. Gözaltına alınan Ersin A., "cinsel taciz", "kasten yaralama" ve "tehdit-hakaret" suçlarından adliyeye sevk edildi. Mahkeme, sürücüyü adli kontrol şartıyla serbest bıraktı.

Para Cezaları ve Trafikten Men

Korsan taksicilik yaptığı belirlenen Ersin A.'ya 32 bin 233 lira para cezası kesilirken, Aslıhan A.'ya da korsan taksi kullanmaktan 2 bin 143 lira idari para cezası uygulandı. Ersin A.'nın aracı ise trafikten men edilerek emniyet otoparkına çekildi.

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler