Derebucak'ta Trafik Kazası: 2 Kişi Hayatını Kaybetti

Derebucak'ta Trafik Kazası: 2 Kişi Hayatını Kaybetti

Konya'nın Derebucak ilçesinde, bayram tatili dönüşü meydana gelen trafik kazasında 2 kişi hayatını kaybetti. Kazanın detayları ve olay yerindeki son durum haberimizde.

Konya'da Bayram Tatili Dönüşü Kanlı Bitti

9 günlük bayram tatilinin hemen ardından, Konya yollarında kazalar can almaya devam ediyor. Tatil sonrası trafik yoğunluğunun artması, üzücü kazalara sebep oluyor. Derebucak ilçesinde Gencek Yolu üzerinde yaşanan trafik kazasında 2 kişi hayatını kaybetti. Olay, tatilden sonra ilk mesai gününde, sabah saatlerinde meydana geldi.

Edinilen bilgiye göre, Mehmet Kökcü yönetimindeki 42 H 3845 plakalı otomobil kavşakta M.Ç.‘nin kullandığı 34 KHK 093 plakalı Nissan marka cip ile çarpıştı. Çarpışmanın şiddetiyle her iki araç da refüje çıkıp durabilirken, kazada 42 H 3845 plakalı otomobilin sürücüsü ile araçta bulunan Emine Kökcü hayatını kaybetti.

derebucak-trafik-kazasi-24-haziran-2024-1.jpg

Kaza ihbarı üzerine adrese sağlık ve jandarma ekipleri sevk edildi. Kazada yaralanan diğer araçtaki sürücü M.Ç. ile yolcu E.Ş. kaldırıldıkları Beyşehir Devlet Hastanesinde tedavi altına alındı.

Kazayla ilgili tahkikat sürüyor.

derebucak-gencek-yolu.jpg

Trafik Canavarı Durmuyor

Konya'da son zamanlarda trafik kazaları sıkça yaşanıyor. 9 günlük bayram tatili süresince de benzer birçok üzücü haber geldi. Özellikle tatil sonrası dönemde yolların yoğunluğu, dikkatsizlik ve trafik kurallarına uyulmaması, kazaların başlıca nedenleri arasında gösteriliyor.

derebucak-trafik-kazasi-24-haziran-2024-2.jpg

Vatandaşlara Uyarı

Yetkililer, vatandaşları trafik kurallarına daha fazla riayet etmeleri konusunda uyarıyor. Özellikle tatil dönüşü yorgun ve dikkatsiz araç kullanmanın, kazalara davetiye çıkardığına dikkat çekiyorlar. Sürücülerden, uzun yolculuklar öncesinde dinlenmiş ve dikkatli olmaları, trafik işaret ve kurallarına uymaları isteniyor.

derebucak-trafik-kazasi-24-haziran-2024-3.jpg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler