Aldattığı iddiasıyla eşini öldüren şahıs, eşcinsel çıktı

Aldattığı iddiasıyla eşini öldüren şahıs, eşcinsel çıktı

Bursa’da geçen yıl eşini bıçaklayarak öldüren 2 çocuk babası Erdem Gülenç, hakim karşısında çarpıcı açıklamalarda bulundu. Aldatıldığını iddia eden zanlı, kendi de eşini bir erkekle aldattığını söyledi.

Bursa’nın Yıldırım ilçesinde yaşanan korkunç olayda, Erdem Gülenç, eşi İrade G. ile yaşadığı tartışma sırasında mutfaktan aldığı bıçakla eşini boğazından ve 14 yerinden bıçaklayarak öldürdü. Olayın ardından gelen sağlık ekipleri İrade G.’nin hayatını kaybettiğini belirlerken, zanlı Erdem G. polis tarafından gözaltına alındı. İşlemlerinin ardından tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Cinayet Nedeni Aldatma İddiası

Bursa 9. Ağır Ceza Mahkemesi’nde görülen davada sanık Erdem Gülenç, "Eşe ve kadına karşı kasten öldürme" suçundan müebbet hapis, "Çocuğa ve alt soydan akrabayı kasten öldürmeye teşebbüs" suçundan ise 20 yıla kadar hapis cezası ile yargılanıyor. Mahkemede savunma yapan Gülenç, eşinin kendisini aldattığını öne sürdü ve sosyal medyada uygunsuz fotoğraflarını başkalarına gönderdiğini gördüğünü belirtti.

"Erkekle Aldattım" İtirafı

Hakim, Erdem Gülenç’e, "Sen eşini aldattın mı?" sorusunu yöneltti. Zanlı, "Erkekle aldattım. Daha önce birlikteliğimiz vardı ve eşimin bundan haberi vardı" şeklinde yanıt verdi. Bu itiraf mahkemede şok etkisi yarattı.

Duruşma Ertelendi

Yeni ortaya çıkan bu ifadelerin ardından, 9. Ağır Ceza Mahkemesi sanığın davasını bir sonraki duruşmaya erteledi. Dava kapsamında sanığın cezalandırılması için süreç devam ediyor.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.