Antalya Sahillerinde Bayram Tatili Sonrası Sakinlik Hakim

Antalya Sahillerinde Bayram Tatili Sonrası Sakinlik Hakim

9 günlük Kurban Bayramı tatilinin sona ermesiyle birlikte Antalya sahillerinde yoğunluk azaldı. Konyaaltı Sahili'nde yoğunluğun büyük oranda azaldığı gözlendi.

Nem oranının %77, hissedilen hava sıcaklığının ise 36 derece olduğu Antalya, 9 günlük bayram tatili süresince 4 milyonun üzerinde yerli ve yabancı turisti ağırladı. Bayram tatilinin sona ermesiyle birlikte tatilcilerin şehirlerine geri dönmesi, sahillerdeki yoğunluğu büyük ölçüde azalttı. Tatil süresince adım atacak yer kalmayan ve aşırı bir yoğunluğun yaşandığı Konyaaltı Sahili, artık yabancı turistler ve tatilini uzatan vatandaşlara ev sahipliği yapıyor.

"Vatanımızın Kıymetini Bilmemiz Gerekiyor"

Almanya'dan tatil için gelen ve her yıl Antalya'yı tercih ettiklerini belirten Bestami Nurettin Alıç, Antalya'nın tatil için mükemmel bir yer olduğunu vurguladı. Alıç, "Biz genellikle her yıl Antalya'ya geliriz. Bayramı Antalya'da geçirmek istedim. Gurbetçi olarak burası çok iyi, şu anda tatilimiz bitti. Bayram bittiği için geri dönüş yapacağız, lakin uçaklar sürekli rötar yaptığı için gecikme oluyor. İnşallah salı ya da çarşamba gitmeyi planlıyoruz. Sahil ve sıcaklık çok iyi, efsane bir şey. Böyle bir havayı Almanya'da bulmanız çok zor. Vatanımız çok iyi, kıymetini bilmemiz gerekiyor" dedi.

İstanbul'dan Gelen Tatilciler de Memnun

Kurban Bayramı tatili için İstanbul'dan gelen ve tatillerini birkaç gün daha uzatma kararı aldıklarını belirten Bülent Arıcı, Antalya'nın sakinliğinden memnun kaldıklarını dile getirdi. Arıcı, "Geçen sene de gelmiştik buraya, beğenmiştik. Bu sene tekrar tercih ettik. Antalya güzel, biz seviyoruz. 4-5 gün burada kaldık, bir hafta kadar da Alanya'ya gittik. Birkaç gün daha burada kaldıktan sonra İstanbul'a döneceğiz. İstanbul'un kaosunda yaşanılmaz. Burada sakinlik var, dinginlik var" ifadelerini kullandı.

Antalya Sahillerinde Bayram Tatili Sonrası Sakinlik Hakim

Antalya Sahillerinde Bayram Tatili Sonrası Sakinlik Hakim

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler