Beslediği sokak köpeği elini ısırdı: O anlar kamerada

Antalya Kepez'de bir sokak köpeği, kendisini beslemeye çalışan 12-13 yaşlarındaki bir çocuğa saldırarak elini ısırdı. O anlar güvenlik kamerasına saniye saniye yansıdı.

Antalya'nın Kepez ilçesi Ünsal Mahallesi'nde 15 Temmuz'da yaşanan olayda, henüz ismi öğrenilemeyen 12-13 yaşlarındaki bir çocuk, sokak köpeğine mama vermek istedi. Güvenlik kamerasına yansıyan görüntülerde, çocuğun köpeğe bir poşet dolusu mama verdiği anlar görülüyor. Ancak elini uzattığı köpek, aniden saldırarak çocuğun elini ısırdı.

Güvenlik Kamerasına Yansıyan Anlar

Çocuğun elini köpeğin ağzından güçlükle kurtarıp acı içerisinde kaçtığı anlar, çevredeki bir güvenlik kamerası tarafından kaydedildi. Görüntülerde, çocuğun köpeğe mama verdiği, ardından köpeğe yemesi için işaret ettiği ve daha sonra köpeğin oturur vaziyetteyken el uzatılmasıyla birlikte saldırdığı anlar net bir şekilde görülüyor.

Sosyal Medyada Geniş Yankı Uyandırdı

Olayın sosyal medyada paylaşılmasıyla birlikte geniş yankı uyandırdığı ve birçok kullanıcının konuyla ilgili yorum yaptığı belirtildi. Çocuğun sağlık durumu hakkında henüz bir bilgi verilmezken, olayın ardından sokak hayvanlarının güvenliği ve insanların bu hayvanlarla olan etkileşimleri hakkında çeşitli tartışmalar başladı.

Beslediği sokak köpeği elini ısırdı: O anlar kamerada

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.