Konyaspor, Melih İbrahimoğlu ile 3 Yıllık Sözleşme İmzaladı

Konyaspor, Melih İbrahimoğlu ile 3 Yıllık Sözleşme İmzaladı

Konyaspor, orta saha oyuncusu Melih İbrahimoğlu ile 3 yıllık anlaşma sağladı. Kulüp, transfer çalışmalarını hız kesmeden sürdürüyor.

Konyaspor Müzesi'nde gerçekleştirilen imza törenine, Futbol Şube Sorumlusu Yusuf Küçükbakırcı da katıldı. Kulüpten yapılan açıklamada, "Melih İbrahimoğlu'na hoş geldin diyor, yeşil-beyazlı formamız altında başarılar diliyoruz. Melih, takımımızda 77 numaralı formayı terletecek" denildi.

Melih İbrahimoğlu'nun Açıklamaları

İmza töreninin ardından duygularını paylaşan Melih İbrahimoğlu, "Konya'da olduğum için gerçekten çok mutluyum. Kulübümüz beni harika karşıladı. Önceki takımımla Şampiyonlar Ligi ön eleme maçları vardı. Onları tamamlayıp geldim. Konyaspor, Türkiye'nin en köklü camialarından biri. Kupalar kazanmış, Avrupa kupalarında boy göstermiş büyük bir camia. Takımımla bir an önce antrenmanlara başlamak istiyorum. Taraftarımızın karşısına çıkmak için sabırsızlanıyorum" dedi.

Yusuf Küçükbakırcı: "Melih Uzun Süredir Takip Ettiğimiz Bir Oyuncuydu"

Futbol Şube Sorumlusu Yusuf Küçükbakırcı ise Melih İbrahimoğlu hakkında, "Melih uzun süredir takip ettiğimiz bir futbolcuydu. Rapid Wien alt yapısında yetişti. İyi bir futbolcu, takımımıza katkı vereceğini düşünüyoruz. Transfer noktasında çalışmalarımız tüm hızıyla devam ediyor. Özellikle forvet mevkisi için yoğun çaba harcıyoruz. İnşallah en kısa zamanda forvet transferini de bitirmek istiyoruz" dedi.

Melih İbrahimoğlu'nun Kariyeri

Rapid Wien alt yapısında yetişen Melih İbrahimoğlu, son olarak Arnavutluk Süper Ligi'nden Egnatia'da forma giydi. Şimdi ise Konyaspor forması altında yeni başarılara imza atmak için sahada olacak.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.