Beyşehir Göl Festivali'nde Sahne Alacak Sanatçılar Belli Oldu! Zara, Ekin Uzunlar, Özgür Can Çoban ve Daha Fazlası Beyşehir'de!

Beyşehir Göl Festivali'nde Sahne Alacak Sanatçılar Belli Oldu! Zara, Ekin Uzunlar, Özgür Can Çoban ve Daha Fazlası Beyşehir'de!

Beyşehir Göl Festivali, 24-28 Temmuz tarihleri arasında Ekin Uzunlar, Zara ve Burak Bulut gibi ünlü sanatçıların sahne alacağı konserler ve çeşitli etkinliklerle Beyşehir'de coşku yaratacak!

Konya'nın Beyşehir ilçesinde her yıl büyük bir coşkuyla kutlanan Uluslararası Beyşehir Göl Festivali, bu sene 24-28 Temmuz tarihleri arasında gerçekleştirilecek. Festival kapsamında birbirinden ünlü sanatçılar sahne alacak ve çeşitli etkinlikler düzenlenecek.

Beyşehir Göl Festivali'nde Konser Verecek Sanatçılar

Bu yıl 17'incisi düzenlenecek olan Beyşehir Göl Festivali'nde Ekin Uzunlar, Özgür Can Çoban, Kolpa, Zara, Burak Bulut ve Kurtuluş Kuş gibi ünlü isimler sahne alacak.

beysehir-gol-festivali-fotografi.jpg

Festival Hakkında Başkan Bayındır'dan Açıklamalar

Beyşehir Belediye Başkanı Adil Bayındır, festivalin bu yıl yüklenici firma ve sponsorlar aracılığıyla gerçekleştirileceğini ve belediyeye ek bir mali yük getirmeyeceğini belirtti. Bayındır ayrıca festivale destek verecek tüm katılımcılara teşekkür ederek tüm Beyşehir halkını ve misafirleri festivale davet etti.

Festivale Katılım ve Etkinlikler

Beyşehir Göl Festivali, yerel halkın yanı sıra çevre illerden ve yurtdışından gelen misafirleri de ağırlayacak. Festival kapsamında konserler, tiyatro oyunları, halk oyunları gösterileri, el sanatları ve yöresel ürünler pazarı gibi çeşitli etkinlikler düzenlenecek. Festival alanındaki standlar ise 22-31 Temmuz tarihleri arasında ziyaretçilere açık olacak.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler