Beyşehir'de Sokak Köpeği Saldırısına Uğrayan Kadın Yaralandı

Beyşehir'de Sokak Köpeği Saldırısına Uğrayan Kadın Yaralandı

Konya'nın Beyşehir ilçesinde, Esentepe Mahallesi'nde bir sokak köpeğinin saldırısına uğrayan Ş.B. isimli kadın yaralandı. Olay yerine gelen sağlık ekipleri, ilk müdahalenin ardından yaralı kadını Beyşehir Devlet Hastanesi'ne sevk etti.

Konya'nın Beyşehir ilçesinde, Esentepe Mahallesi Şehit Hüseyin Albaşgil Sokak'ta meydana gelen olayda, Ş.B. isimli kadın sokakta yürürken bir köpeğin saldırısına uğradı. Edinilen bilgiye göre, saldırı sonrası yaralanan kadın, çevredeki vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine gelen sağlık ekipleri tarafından ilk müdahalesi yapıldı.

Yaralı Kadın Hastaneye Kaldırıldı

Sağlık ekipleri, Ş.B.'nin yaralarını olay yerinde hızlı bir şekilde tedavi etmeye çalıştı. İlk müdahalenin ardından yaralı kadın, ambulansla Beyşehir Devlet Hastanesi'ne sevk edilerek tedavi altına alındı. Ş.B.'nin sağlık durumunun iyi olduğu, ancak tedavisinin bir süre daha devam edeceği öğrenildi.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler