Konya'ya gölgelik bulutlar ve kısa bir yağmur

Konya'ya gölgelik bulutlar ve kısa bir yağmur

Klasik yaz mevsimlerinden birini yaşayan Konya'da aniden ısınan hava şehri kavurmaya devam ediyor. Meteoroloji, Konya'ya yağmur ve gölgelik bulutlar için tahmin yayınladı. İşte Konya 5 Günlük Hava Durumu...

Kavurucu bir gün yaşamaya hazırlanan Konya'ya müjdeli haber Meteoroloji'den geldi. Yayınlanan tahminlere göre Konya'da hava sıcaklığı önümüzdeki günlerde düşecek. Haftanın en sıcak gününü yaşayacak olan Konya'ya yağmur müjdesi de geldi. İşte detaylar...

Konya, Çarşamba gününü rekor sıcaklıkla geçirecek. Yapılan tahminlere göre hava sıcaklığı 36 dereceye kadar çıkacak.

konya-5-gunluk-hava-durumu-tahmini-03-temmuz-2024.jpg

Perşembe günü Konya'da az bulutlu ve güneşli bir hava bekleniyor. 33 derece hava sıcaklığı görülecek Konya'da nem oranı artıyor. Gece hava sıcaklık değeri ise 18 derece olarak tahmin ediliyor.

konyada-cuma-gunu-yagmur-beklendigi-bildirildi.jpg

BEKLENEN GÜN CUMA AMA...

Meteoroloji Konya'da yağmur tahminini yayınladı. Yağmurun hangi ilçelerde etkili olacağı yönünde bir tahmin yayınlanmadı. Genel Müdürlük sitesinde Konya geneli olarak işaretlenmiş durumda. Uluslararası haritalarda ise yağmurun 05 Temmuz Cuma günü gün ortasından 18:00 saatine kadar Akşehir, Yunak, Çeltik, Ilgın, Doğanhisar, Hüyük ve Kadınhanı çevrelerinde etkili olacağı tahmini görüldü.

konyada-yagmur-beklenen-ilceler-bu-sekilde.jpg

HAVA SERİNLİYOR

Yayınlanan tahminlere göre Konya'da hava sıcaklığının 9 derece kadar düşeceği bildirildi. Beklenen hava sıcaklığı 29 derece. Cuma günü gece saatlerinde yüksek kesimlerde hava sıcaklığının 10 derecelerde kent genelinde ise 17 derecelerde olması bekleniyor.

HAFTASONU SERİN

Konya'da haftasonu hava sıcaklığının 29-30 derecelerde olacağı tahmin ediliyor. Ancak yüzde 68'e çıkması beklenen nem oranı nedeniyle şehirde bazı kesimlerde hava sıcaklığı daha yüksek hissedilebilir.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler