Konya Spor Lisesi'ne Ahmet Çalık Adına Kapalı Spor Salonu

Konya Spor Lisesi'ne Ahmet Çalık Adına Kapalı Spor Salonu

Selçuklu Belediyesi, Konyasporlu merhum Ahmet Çalık'ın isminin yaşatılacağı kapalı spor salonunun yapımını sürdürüyor. İlçe Belediye Başkanı Ahmet Pekyatırmacı, gençlere ve eğitime verdikleri önemi vurguladı.

Selçuklu Belediyesi, Konya Spor Lisesi'ne kazandırılacak olan ve Konyasporlu futbolcu merhum Ahmet Çalık'ın adını taşıyacak kapalı spor salonunun yapımına devam ediyor. İlçe Belediye Başkanı Ahmet Pekyatırmacı, Selçuklu'da eğitime ve spora yeni projelerle katkı sunmanın mutluluğunu yaşadıklarını ifade etti.

Ahmet Çalık Adına İnşa Edilen Kapalı Spor Salonu

Konya Spor Lisesi için inşa edilen kapalı spor salonu, bodrum ve zemin kattan oluşacak. Bodrum katında 4 adet spor salonu, 2 adet soyunma odası, teknik alanlar ve duşlar yer alacak. Zemin katta ise hentbol ölçeğinde spor salonu, 2 adet soyunma odası, bay-bayan öğretmenler odası ve duş alanları bulunacak. Ayrıca, okulun ihtiyaçlarına cevap verecek şekilde açık suni çim saha da yapılacak.

Başkan Pekyatırmacı: "Gençlerimiz ve Çocuklarımız İçin Ne Yapsak Az"

Selçuklu Belediye Başkanı Ahmet Pekyatırmacı, Selçuklu'da okulların ihtiyaçları doğrultusunda yeni eğitim yatırımlarını ilçeye kazandırmaya devam ettiklerini belirtti. Başkan Pekyatırmacı, "Geleceğimizin teminatı olan çocuklarımızın isteklerine her koşulda önem veriyor, onların daha nitelikli ortamlarda eğitimlerini sürdürebilmeleri adına elimizi taşın altına koymaya devam ediyoruz. Gençlerimiz ve çocuklarımız her şeyin en iyisini hak ediyor ve onlar için ne yapsak az. Konya Spor Lisemizde kapalı spor salonu ve suni çim saha ihtiyacı vardı. Bu ihtiyaçları karşılamak için modern ve spor alanındaki tüm imkanları barındıracak spor salonu ve suni çim sahayı kazandırmak için çalışmalara başladık," dedi.

Eğitime ve Spora Yeni Bir Yatırım

Günümüz koşullarına uygun ve tüm detaylar düşünülerek inşa edilen spor salonlarının imalat çalışmaları hızla devam ediyor. Başkan Pekyatırmacı, "İnşallah okulumuza, çocuklarımızın daha modern ve konforlu bir ortamda spor yapmalarını sağlayacak nitelikli bir tesisi kazandıracağız. Hem eğitim hem de spor alanında ilçeye değer katacak bu yatırımın Milli Eğitimimize ve spor camiamıza hayırlı olmasını diliyorum," şeklinde konuştu.

Konya Spor Lisesi'ne Ahmet Çalık Adına Kapalı Spor Salonu

Konya Spor Lisesi'ne Ahmet Çalık Adına Kapalı Spor Salonu

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler