Casper'dan Back to School Kampanyası ile Yüzde 15 İndirim Fırsatı

Casper'dan Back to School Kampanyası ile Yüzde 15 İndirim Fırsatı

Yeni eğitim dönemine sayılı günler kala, Casper'ın Excalibur ve Nirvana serileri, yüzde 15'e varan indirim fırsatları ve ergonomik hediyeleriyle öğrencilerin ve ebeveynlerin teknoloji ihtiyaçlarını karşılamaya hazırlanıyor.

Yeni eğitim döneminin başlamasına az bir süre kala, Türkiye'nin önde gelen teknoloji markası Casper, Back to School kampanyasıyla öğrencilerin ve eğitimcilerin teknoloji ihtiyaçlarını karşılamak için büyük indirimler sunuyor. Seçili Excalibur ve Nirvana modellerinde yüzde 15'e varan indirim fırsatı sağlayan Casper, ayrıca vade farksız 6 taksit imkanıyla kullanıcılarına kolaylık sağlıyor. Kampanya kapsamında Excalibur laptop alanlara, ergonomik tasarıma sahip Excalibur Gaming Sırt Çantası hediye ediliyor.

Erişilebilir Fiyatlarla Üstün Performans

Casper'ın Excalibur serisi, yüksek performans ve hız arayan kullanıcılar için ideal bir seçenek sunarken, Nirvana serisi ise günlük kullanım ve iş dünyasının ihtiyaçlarını karşılayacak çözümler sunuyor. Back to School dönemine özel indirim avantajlarıyla bu ürünleri teknoloji tutkunlarıyla buluşturan Casper, eğitim döneminde ihtiyaç duyulan teknolojik ürünlere erişilebilir fiyatlarla sahip olma fırsatı sunuyor. Kampanya, kullanıcıların yeni eğitim yılına güçlü bir başlangıç yapmalarını sağlayarak, yüksek teknolojiye uygun fiyatlarla ulaşmalarına imkan tanıyor.

Nirvana ve Excalibur Serileri ile Okula Dönüş Daha Kolay

Casper Nirvana ve Excalibur serileri, yeni eğitim döneminde öğrencilerin okula adaptasyon sürecini kolaylaştırıyor. Nirvana serisi, güçlü işlemcileri ve uzun pil ömrüyle derslerde ve ödevlerde verimliliği artırırken, ince ve hafif tasarımı sayesinde kolay taşınabiliyor. Excalibur serisi ise yüksek performans gerektiren uygulamalar kullanan öğrenciler için ideal bir seçenek sunarak, güçlü grafik kartları ve yüksek hızda işlemcileriyle hem oyun keyfi hem de eğitimde ihtiyaç duyulan performansı sağlıyor.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.