Cİde'de Polis Ekibine Mukavemet Eden İki Şahıs Tutuklandı

Cİde'de Polis Ekibine Mukavemet Eden İki Şahıs Tutuklandı

Cide ilçesinde silah çekerek polis ekiplerine direnen T.D. ve M.E.D. adlı iki şahıs, itiraz üzerine yeniden tutuklandı.

Kastamonu'nun Cide ilçesinde, 24 Eylül 2024 tarihinde gece saatlerinde Bartın-İnebolu karayolunda meydana gelen olayda, polis ekiplerine silah çekip mukavemet gösteren T.D. ve M.E.D. isimli şahıslar gözaltına alındı. Cide İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, bir ihbar üzerine liman bölgesine gittiğinde, iki şahsın bilinmeyen bir sebeple polis ekiplerine karşı direnç gösterdiği öğrenildi. Arbede sırasında, T.D. adlı şahsın polis ekiplerine silah çektiği, M.E.D. ise "seni yazdım" diyerek tehditte bulundu.

Polis Ekiplerinin Müdahalesi

Olayın büyümesi üzerine bölgeye çok sayıda polis ekibi sevk edildi. Gözaltına alınan T.D. ve M.E.D., emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi. İlk mahkeme, şahısları adli kontrol şartıyla serbest bıraksa da, bu durum Kastamonu Cide Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından itiraz edildi.

İtiraz ve Yeniden Gözaltı

Cide Cumhuriyet Başsavcılığı'nın yaptığı itiraz üzerine, T.D. ve M.E.D. hakkında yeniden gözaltı kararı verildi. Polis ekipleri tarafından yeniden gözaltına alınan şahıslar, gece saatlerinde Cide Adliyesi’ne sevk edildi. Burada yapılan sorgulamalar sonucunda, "kişinin yerine getirdiği kamu görevi nedeniyle kemik kırığı oluşacak şekilde kasten yaralama" suçundan tutuklandıkları bildirildi.

Soruşturmanın Devamı

İnebolu Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından yapılan yazılı açıklamada, olayla ilgili yürütülen soruşturmanın titizlikle sürdüğü ifade edildi. Kamuoyuna saygıyla duyurulan açıklamada, olayın tüm yönleriyle inceleneceği belirtildi.

Cİde'de Polis Ekibine Mukavemet Eden İki Şahıs Tutuklandı

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.