Dünyanın En Güzel 100 Kadını Açıklandı! İlk 5'te Bir Türk Var!

Dünyanın En Güzel 100 Kadını Açıklandı! İlk 5'te Bir Türk Var!

Her yıl merakla beklenen 'Dünyanın En Güzel 100 Kadını' listesi bu sene de yayınlandı. Güzellikleriyle büyüleyen isimlerin yer aldığı listede bu yıl 3 Türk oyuncunun yer alması dikkat çekti.

Her yıl merakla beklenen 'Dünyanın En Güzel 100 Kadını' listesi bu sene de yayınlandı. Bu yıl listede 3 Türk güzele yer verildi.

Listenin ilk 5'inde Jasmine Tookes, Nancy Jwewl Mcdonie, Lisa, Dasha Taran ve Sitala yer alırken, Türk güzelleri ise Sıla Türkoğlu, Özge Yağız ve Hande Erçel ile dikkat çekti.

Sıla Türkoğlu 33. Sırada

Başarılı oyunculuk kariyerinin yanında güzelliğiyle de ön plana çıkan Sıla Türkoğlu, listenin 33. sırasında yer aldı.

Özge Yağız 43. Sırada

Ekranların sevilen yüzlerinden biri olan Özge Yağız, listenin 43. sırasında yer aldı.

Hande Erçel 53. Sırada

Son olarak Bambaşka Biri dizisinde rol alan ve yurt dışında milyonlarca hayranı olan Hande Erçel, listenin 53. sırasında yer aldı.

Geçtiğimiz Yıla Göre Türk Güzeli Sayısı Azaldı

Geçtiğimiz yıl listede 5 Türk güzel yer alırken, bu yıl sayının 3'e düşmesi dikkat çekti.

Listede Yer Alan Diğer Ünlüler

Listenin ilk 100'ünde yer alan diğer ünlü isimler arasında Alexandra Daddario, Miranda Kerr, Gigi Hadid, Tuba Büyüküstün, Meryem Uzerli ve Hazal Kaya da yer alıyor.

Güzellik Algısı Tartışılıyor

Her yıl olduğu gibi bu yıl da 'Dünyanın En Güzel 100 Kadını' listesi, güzellik algısı ve kullanılan kriterler açısından tartışmalara yol açıyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler