Nissan, Pekin'de Elektrikli Hamlesini Duyurdu: 16 Yeni Model 2027'ye Kadar Gelecek

Nissan, Pekin'de Elektrikli Hamlesini Duyurdu: 16 Yeni Model 2027'ye Kadar Gelecek

Nissan, Pekin Otomobil Fuarı'nda elektrikli araç gamını genişletme planlarını duyurdu. Japon marka, 2027 yılına kadar 16 yeni elektrikli ve hibrit model piyasaya sürerek ürün gamını agresif bir şekilde elektriklendirmeyi hedefliyor.

Nissan, Pekin Otomobil Fuarı'nda geleceğe yönelik vizyonunu elektrikli araçlar üzerine kurduğunu net bir şekilde gösterdi. Şirket, önümüzdeki 3 yıl içinde 4 yeni elektrikli ve hibrit model olmak üzere toplamda 16 yeni model piyasaya sürerek ürün gamını agresif bir şekilde elektriklendirmeyi hedefliyor.

nissan-araba-yapti-1.jpg

Dört Yeni Model Fuar Sergilendi: Nissan, Çin pazarına özel iki konsept sedan ve iki crossover prototipi de Pekin Otomobil Fuarı'nda sergiledi. Tesla Model 3'ün gelecekteki rakibi olarak görülen Nissan Epoch, elektrikli sedan kategorisinde öne çıkarken, Nissan Evo ise plug-in hibrit güç aktarma organı ile daha agresif bir tasarıma sahip. Diğer iki model ise SUV gövde tipiyle tüketicilere sunulacak.

nissan-araba-yapti-3.jpg

Yeni Modeller Hakkında Bilgiler:

  • Nissan Epoch: 2025'te satışa sunulacak olan elektrikli sedan, sportif tasarıma ve yapay zeka ile donatılmış bir multimedya sistemine sahip.
  • Nissan Evo: 2026'da çıkış yapacak olan sedan, plug-in hibrit güç aktarma organı ile donatılacak. Kabin bölümünde iki ekran bulunan araç, daha agresif bir tasarıma sahip.
  • Nissan Epic: Qashqai'ye elektrikli bir alternatif olarak gelecek olan crossover, ön konsolunda üç ekranın yanı sıra otopilot ve çift yönlü şarj özelliğine sahip olacak.
  • Nissan Era: Epic'in plug-in hibrit versiyonu olan Era, daha agresif bir ön tasarım ve havalı süspansiyon ile sunulacak.

nissan-araba-yapti-4.jpg

Nissan'ın Elektrikli Geleceği: Nissan'ın bu elektrikli araç hamlesi, şirketin geleceğe yönelik vizyonunun önemli bir parçasını oluşturuyor. Şirket, 2030 yılına kadar tüm yeni modellerinin elektrikli veya hibrit olmasını hedefliyor. Bu hamle ile Nissan, küresel otomotiv pazarında önemli bir oyuncu olma yolunda emin adımlarla ilerliyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler