Elektrikli Araç Kullanıcılarına Şarjsepeti Uygulaması

Elektrikli Araç Kullanıcılarına Şarjsepeti Uygulaması

ULUTEK Teknopark bünyesinde faaliyet gösteren UNITED Yazılım, elektrikli araç kullanıcılarına yönelik geliştirdiği Şarjsepeti uygulamasıyla dikkat çekiyor. Uygulama, kullanıcıların şarj maliyetlerini optimize etmelerine yardımcı oluyor.

Elektrikli Araçlar İçin Yenilikçi Şarj Yönetim Uygulaması

Bursa merkezli yazılım firması UNITED Yazılım, elektrikli araç sahiplerinin hayatını kolaylaştıran yeni bir uygulama geliştirdi. ULUTEK Teknopark'ta faaliyet gösteren firmanın sunduğu Şarjsepeti uygulaması, kullanıcıların araç şarj maliyetlerini yönetmelerini sağlayarak, şarj istasyonları arasında fiyat karşılaştırması yapabilme, ev ve işyeri şarj maliyetlerini hesaplayabilme gibi özellikleri ile dikkat çekiyor.

"Optimum Çözüm Sunuyoruz"

Firmanın kurucu ortağı Doğan Sevük, Şarjsepeti uygulamasının elektrikli araç kullanıcılarına bütçe dostu çözümler sunduğunu vurguladı. Sevük, şunları söyledi:
"Amacımız, kullanıcıların araçlarını en ekonomik şekilde şarj etmelerini sağlayan kişisel bir asistan rolü üstlenmektir. Şarjsepeti, fiyat karşılaştırması yapabilme ve şarj maliyetlerini hesaplayabilme gibi özelliklerinin yanı sıra, kullanıcıyı en yakın istasyona yönlendirme ve şarj maliyetlerinin zaman içindeki değişimlerine dair bildirimler sunan yapay zeka tabanlı bir sistemle çalışıyor."

AR-GE Desteğiyle Gelen Başarı

ULUTEK Teknopark’ın firmalara sağladığı desteklerden bahseden ULUTEK Genel Müdürü Prof. Dr. İrfan Karagöz, AR-GE süreçlerine yapılan katkıların önemine değindi. Karagöz, “Firmalarımızın büyümesine ve ülkemizin teknolojik gelişmelerine önemli katkılar sağlıyoruz. UNITED Yazılım’ın geliştirdiği Şarjsepeti, bölgesel ve ulusal kalkınmaya büyük fayda sağlayacak.” dedi.

Sektörde Liderlik Hedefi

Sevük, Şarjsepeti’nin sunduğu yenilikçi çözümlerle sektörde lider olmayı hedeflediklerini belirterek, AR-GE projelerine hız vermeye devam edeceklerini kaydetti.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.