Ereğli'de Kan Donduran Cinayet: Yeğen Dayısını Öldürüp Tarlaya Gömdü

Ereğli'de Kan Donduran Cinayet: Yeğen Dayısını Öldürüp Tarlaya Gömdü

Konya’nın Ereğli ilçesine bağlı Aziziye Mahallesi'nde yaşanan korkunç cinayet olayında, bir çiftlik evinin tarlasına gömülü erkek cesedi bulundu. Olayın detayları, cinayetin dayı ve yeğen arasındaki tartışma sonucu işlendiğini ortaya koydu.

Ereğli'nin Aziziye Mahallesi Karahüyük mevkiindeki bir çiftlikte, Mart ayında kaybolan M.A (61)'nın cesedi toprağa gömülü halde bulundu. M.A'nın, Adanalı olduğu ve ailesi tarafından kayıp olarak bildirildiği öğrenildi. Olayın ardından yapılan araştırmalarda, M.A'nın, 51 yaşındaki yeğeni F.D tarafından öldürüldüğü belirlendi.

Olayın Gelişimi ve Soruşturma Süreci

İddiaya göre, 51 yaşındaki F.D, dayısı M.A ile bir tartışma yaşadıktan sonra tabanca ile vurdu ve cesedini kendi çiftliklerindeki tarlaya gömdü. Ailesinin kayıp başvurusu yapmasının ardından, Adana Cumhuriyet Savcılığı tarafından başlatılan soruşturma Ereğli'ye kadar uzandı.

Ekiplerin Ereğli'ye gelmesiyle birlikte, Ereğli Jandarma ve Ereğli Polis ekipleri, cinayet zanlısı F.D'nin çiftlik evine baskın düzenledi. F.D, gözaltına alındı ve itirafı sonrası M.A'nın cesedi tarlada bulundu. Ceset, otopsi için Konya’ya gönderildi. F.D ise gözaltına alınarak Adana'ya götürüldü. Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.