Fenerbahçe Taraftarından Konyaspor'a Ahlaksız Paylaşımlar: Kendi Tarihlerini Unuttular

Fenerbahçe Taraftarından Konyaspor'a Ahlaksız Paylaşımlar: Kendi Tarihlerini Unuttular

10 sezondur şampiyon olamayan Fenerbahçe'nin bazı taraftarları, Konyaspor'u aşağılayan paylaşımlarda bulundu. Bu paylaşımlar, Fenerbahçe'nin 45 yıl önce averajla ligde kaldığı gerçeğini göz ardı ediyor.

Konyaspor Karşısında Stresli Mücadele:

Ligde 4 puan geride kalan Fenerbahçe, şampiyonluk umuduyla Konyaspor'a konuk olacak. Son 4 haftaya kalan ligde kalma umutlarını da Konyaspor maçına bağlayan Fenerbahçe'nin bazı taraftarları, Konyaspor'u aşağılayan paylaşımlarda bulundu.

Konyaspor Hazır:

Pazar ve Pazartesi günü izinli olan Konyaspor'da Ali Çamdalı'nın teknik direktörlüğünde hazırlıklar başladı. Taraftarın yanlış kadro tercihleri nedeniyle eleştirilen Omerovic'in yerine göreve gelen Çamdalı'nın Fenerbahçe'ye karşı kontrollü oyun yerine atak futbol ortaya koyması bekleniyor. Yeşil beyazlılarda parola galibiyet.

Fenerbahçe'yi Stres Basıyor:

89 puanla Galatasaray'ın 4 puan gerisinde olan Fenerbahçe, Beşiktaş'ı evinde 2-1 yenerek Sivasspor beraberliğini unuttursa da stres üst seviyede.

fenerbahce-konyaspor.jpg

Ahlaksız Paylaşımlar:

Futbolun sahada oynandığını unutan Fenerbahçe'nin bazı taraftar grupları Konyaspor'u aşağılayan paylaşımlara imza attı. Sezonun ilk maçında Konyaspor, Fenerbahçe'ye 7-1 yenilmişti. Taraftar grubu bu maçı hatırlatarak "Konyaspor intikam maçına çıkacakmış" diyerek dalga geçti.

fenerbahce-ligden-dusme.jpg

Kendi Tarihlerini Unuttular:

Bundan yaklaşık 45 sene önce yani 1980-1981 sezonunda Fenerbahçe, son maçında Gaziantepspor'a 1-0 mağlup olmuş ve 5 averajla ligde kalabilmişti. Fenerbahçe taraftarlarının yaptığı paylaşımlar, bu gerçeği göz ardı ediyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler