Husumetlisini av tüfeğiyle vuran cinayet zanlısı saklandığı köy evinde yakalandı

Husumetlisini av tüfeğiyle vuran cinayet zanlısı saklandığı köy evinde yakalandı

Karaman'da husumetlisini av tüfeği ile vurarak öldüren cinayet zanlısı A.E.G., 6 gün süren aranın ardından saklandığı köy evinde yakalandı ve tutuklandı.

Karaman’ın Valide Sultan Mahallesi'nde bulunan Hoşgörü Parkı'nda gece saat 01.00 sıralarında meydana gelen olayda, A.E.G. (22) ile Muhammet Şahin (26) arasında eskiye dayalı husumet nedeniyle tartışma çıktı. Tartışmanın büyüyerek kavgaya dönüşmesi sonucunda A.E.G., av tüfeği ile Şahin’i vurdu. İhbar üzerine olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Ağır yaralanan Şahin, ambulansla Karaman Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı, ancak tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti.

Cinayet Zanlısının Yakalanması

Olayın ardından kaçan cinayet zanlısı A.E.G. için Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Bürosu dedektifleri tarafından geniş çaplı bir operasyon başlatıldı. Yapılan araştırmalar sonucu A.E.G.’nin merkeze bağlı Pınarbaşı köyünde saklandığı tespit edildi. Oluşturulan özel ekip tarafından köy evine düzenlenen operasyon sonucunda A.E.G. yakalandı. Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen zanlı, çıkarıldığı mahkeme tarafından tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Husumetlisini av tüfeğiyle vuran cinayet zanlısı saklandığı köy evinde yakalandı

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.