Kaçmaya çalışırken polisin kucağına düştü

Kaçmaya çalışırken polisin kucağına düştü

Afyonkarahisar'da 5 yıl hapis cezası ile aranırken polis tarafından saklandığı evde kıstırılan şahıs balkondan atlayarak kaçmaya çalışırken bacağının kırılması sonucu yakalandı.

Edinilen bilgilere göre, "Uyuşturucu Madde Ticareti Yapmak" suçundan kesinleşmiş 5 yıl hapis cezası bulunan, ayrıca ruhsatsız silah bulundurma suçundan aranan çok sayıda sabıkası bulunan C.S., isimli şahsın polise yakalanmamak için devamlı adres değiştirdiği belirlendi.

Ekipler tarafından yapılan araştırma sonucunda Cumhuriyet Mahallesinde bir adreste saklandığı tespit edildi. Asayiş Şube Müdürlüğü'ne bağlı ekiplerle adrese baskın yapıldı.

Polisi bir anda karşısında gören C.S 1'inci katta bulunan ikametin balkonundan atlayarak kaçmaya çalışmış ancak ayağının kırılması sonucu EKİPLER tarafından yakalandı. Şahıs üniversite hastanesindeki tedavisinin ardından cezaevine teslim edildi.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.