Kendisininmiş gibi alıp götürdü ama polisten kaçamadı

Konya Emniyeti'nin titiz çalışmaları sonucunda, Selçuklu ve Karatay ilçelerinde meydana gelen faili meçhul motosiklet hırsızlıklarının ardındaki suçlular belirlendi.

Konya Emniyet Müdürlüğü ekipleri, son bir hafta içinde Selçuklu ve Karatay ilçelerinde meydana gelen faili meçhul motosiklet hırsızlıklarını aydınlatmak adına kararlı bir şekilde çalışmalarını sürdürdü.

Güvenlik Kameraları İz Sürdü

Asayiş Şube Müdürlüğü Oto Hırsızlığı Büro Amirliği ekipleri, güvenlik kameraları görüntülerinden yola çıkarak suçluları adım adım izledi. Sonunda, hırsızlık anlarını kaydeden kamera görüntülerinden elde edilen ipuçları sayesinde, suçluların peşine düştü.

Cezaevi Firarisi Suçluya Ulaşıldı

Yapılan titiz araştırmaların ardından, 11 suç kaydı bulunan ve cezaevi firarisi olan S.Y. (29) isimli şüphelinin, söz konusu hırsızlıkların arkasındaki isim olduğu tespit edildi. Ekipler, şahsın gidebileceği yerleri araştırarak kısa sürede suçluyu yakalayarak gözaltına aldı.

Hırsızlık Mağdurlarına Müjde

S.Y.'nin gözaltına alınmasının ardından, çalınan 3 motosikletten ikisine polis ekipleri tarafından ulaşıldı ve sahiplerine teslim edildi. Diğer motosikletin bulunması için ise çalışmalar devam ediyor.

Konya Emniyet Müdürlüğü ekiplerinin gösterdiği başarı, hırsızlık şebekelerine karşı kararlı mücadelesini bir kez daha gözler önüne serdi.

Kendisininmiş gibi alıp götürdü ama polisten kaçamadı

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.