Kerem ve Orkun'u Kimse Durduramıyor! Yine Attılar

Kerem ve Orkun'u Kimse Durduramıyor! Yine Attılar

UEFA Şampiyonlar Ligi'nin ilk haftasında Benfica, deplasmanda Kızılyıldız'ı 2-1 yendi. Maçta milli futbolcular Kerem Aktürkoğlu ve Orkun Kökçü'nün golleriyle galibiyete ulaşan Portekiz temsilcisi, Şampiyonlar Ligi'ne 3 puanla başladı.

UEFA Şampiyonlar Ligi'nin ilk hafta maçında Benfica, Sırbistan temsilcisi Kızılyıldız'ı deplasmanda 2-1 mağlup etti. Rajko Mitic Stadyumu'nda oynanan karşılaşmada milli futbolcular Kerem Aktürkoğlu ve Orkun Kökçü'nün etkili performanslarıyla Portekiz ekibi galibiyete ulaştı. Karşılaşmaya ilk 11'de başlayan her iki futbolcu da golleriyle geceye damga vurdu.

Kerem Aktürkoğlu ve Orkun Kökçü Tarihe Geçti

Benfica, maça hızlı başladı ve 9. dakikada Kerem Aktürkoğlu'nun golüyle 1-0 öne geçti. 29. dakikada ise Orkun Kökçü'nün serbest vuruştan attığı golle farkı 2'ye çıkardı. Bu gollerle birlikte Kerem Aktürkoğlu ve Orkun Kökçü, yabancı bir takımın formasını giyerek Şampiyonlar Ligi'nde gol atan ilk Türk takım arkadaşları olarak tarihe geçti.

Ev sahibi Kızılyıldız, 86. dakikada Milson’un golüyle farkı 1'e indirse de kalan sürede başka gol olmadı ve Benfica, 2-1'lik skorla sahadan galip ayrıldı.

Kerem ve Orkun'un Performansı

90 dakika sahada kalan Kerem Aktürkoğlu, maç boyunca Benfica'nın hücum gücünü artıran isimlerden biri olurken, Orkun Kökçü de 88. dakikada yerini Leandro Barreiro’ya bıraktı. Maçın kahramanları olan bu iki futbolcu, gösterdikleri üstün performansla Benfica'ya önemli bir galibiyet kazandırdı

Kerem ve Orkun'u Kimse Durduramıyor! Yine Attılar

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.