Konya'da bu günlere dikkat! Şemsiyesiz çıkmayın

Konya'da bu günlere dikkat! Şemsiyesiz çıkmayın

Kavurucu sıcaklarla günlerini geçiren Konya'ya yağmur haberi geldi. Meteoroloji 8. Bölge Müdürlüğü'nün onayladığı verilere göre Konya'da bu hafta 3 gün yağış bekleniyor.

Memleket Özel Haber-Konya, yine çok sıcak yaz mevsimlerinden birini yaşıyor. Hava sıcaklığı 33-35 derece bandında seyrediyor. Adeta nefes aldırmayan sıcaklıklar sürerken Meteoroloji'den serinleten haber geldi.

Şehirde özellikle gece saatlerinde ortaya çıkan rüzgar şehri bir nebze olsun serinletebiliyor. Ancak gündüz saatlerinde şehir tıpkı sauna gibi kavruluyor.

Yapılan son tahminlerde ise Konya'ya bu hafta 3 gün yağmur görüleceği bilgisi verildi.

Salı gününü az bulutlu ve açık bir havada geçirecek olan Konya'da 10 Temmuz Çarşamba günü Çeltik, Cihanbeyli, Kulu ve Yunak ilçeleri hariç tüm ilçeler için yağmur tahmini yapıldı. Yağışın gökgürültülü sağanak yağış olacağı bildirildi.

konya-5-gunluk-hava-durumu.jpg

11 Temmuz Perşembe günü de Konya'da yağmur bekleniyor. Meteoroloji, Konya'nın tüm ilçelerini yağışlı olarak işaretledi.

12 Temmuz Cuma günü Konya'da yağış beklenmiyor. Hava sıcaklığı 27-32 derece arasında seyredecek.

13 Temmuz Cumartesi günü ise yine tüm ilçelerde yağmur beklendiği bildirildi. Yağışa rağmen Konya'da tahmin edilen hava sıcaklığı 31 ila 33 derece arasında. Hal böyle olunca Konya'da Cumartesi günü hava sıcaklığı yükselen nemle birlikte çok yüksek seviyelerde hissedilebilir.

konya-ve-ilceleri-hava-durumu-3.jpgkonya-ve-ilceleri-hava-durumu-2.jpgkonya-ve-ilceleri-hava-durumu-1.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.