Konya'nın Bu İlçesinde Muhteşem Sergiyi Görmeden Geçmeyin

Konya'nın Bu İlçesinde Muhteşem Sergiyi Görmeden Geçmeyin

Kulu'da Halk Eğitimi Merkezi ve Aile Sanat ve Eğitim Merkezi (ASEM) işbirliğiyle düzenlenen yıl sonu sergisi, el emeği ürünlerle ziyaretçileri büyüledi.

Konya'nın Kulu ilçesinde, Halk Eğitimi Merkezi ve Aile Sanat ve Eğitim Merkezi (ASEM) işbirliğinde Hayat Boyu Öğrenme Haftası kapsamında yıl sonu sergisi açıldı. Sergiye Kaymakam Ömer Faruk Canpolat ve protokol üyeleri de katıldı.

El Emeği Ürünler Ziyaretçileri Bekliyor

Sergide kursiyerlerin el emeği ürettiği kadın giyim, iğne oyası, mefruşat, el sanatları, tığ örücülüğü, amigurumi, makrome, aşçılık ve oyun odası gibi ürünler yer alıyor. Yağlı boya tablolar da sergiye renk katıyor.

Canpolat: Hayat Boyu Öğrenmenin Önemini Gösteriyor

Sergi açılışında konuşan Kulu Kaymakamı Ömer Faruk Canpolat, "Bu sergi, Kulu'da hayat boyu öğrenmenin ne kadar önemli olduğunu gösteriyor. Kursiyerlerimizin emeklerini sergilemelerine imkan veren Halk Eğitimi Merkezi ve ASEM'e teşekkür ediyorum" dedi.

Sergi Ziyaretçilere Açık

Hayat Boyu Öğrenme Haftası kapsamında açılan sergi, 18 Haziran'a kadar Kulu Halk Eğitimi Merkezi'nde ziyarete açık olacak. Tüm vatandaşlar sergiyi ücretsiz olarak gezebilecek.

Konya'nın Bu İlçesinde Muhteşem Sergiyi Görmeden Geçmeyin

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.