Afrikalı Kabileler Gibi: Akşehir'de Bu Tim Kaçanları Kovalayacak

Afrikalı Kabileler Gibi: Akşehir'de Bu Tim Kaçanları Kovalayacak

Konya'nın Akşehir İlçe Belediyesi, yaklaşan Kurban Bayramı öncesi kaçan kurbanlık hayvanları yakalamak için özel bir ekip oluşturdu.

Akşehir Belediyesi, Kurban Bayramı'nda kaçan kurbanlık hayvanları yakalamak için özel bir ekip kurdu. Ekip, bayram boyunca vatandaşlara destek olacak ve firari kurbanlıkların hızlı ve güvenli bir şekilde yakalanmasını sağlayacak.

Hızlı ve Etkili Müdahaleyle Hayvanlara Zarar Verilmeyecek

Akşehir Belediye Başkanı A. Nuri Köksal, kurbanlık hayvanların kaçma ihtimaline karşı gerekli önlemleri aldıklarını belirterek, "Ekibimizdeki personelleri gerekli ekipmanlarla donattık ve göreve hazır hale getirdik. Hemşerilerimiz kurbanlarını sağlıklı ve güvenli bir ortamda kesebilecekler." dedi.

Vatandaşlar Kaçan Hayvanları Bu Numaralardan Bildirebilecek

Kaçan kurbanlık hayvanla karşılaşan vatandaşlar, durumu 444 9 153 ve 813 52 91 numaralı telefonlardan Akşehir Belediyesi'ne bildirebilecek.

Akşehir Belediyesi Bayram Boyunca Görevde

Akşehir Belediyesi, Kurban Bayramı boyunca tüm vatandaşlara destek olmak için görevinin başında olacak. Belediye Başkanı Köksal, "Herkese mutlu bayramlar diliyorum" diyerek sözlerini tamamladı.

Afrikalı Kabileler Gibi: Akşehir'de Bu Tim Kaçanları Kovalayacak

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.