Konya'nın Efsane Düğün Salonu Geri Dönüyor! İhale Tarihi Belli Oldu

Konya'nın Efsane Düğün Salonu Geri Dönüyor! İhale Tarihi Belli Oldu

Meram Belediyesi, Atiker Düğün Salonu'nun bulunduğu tesisi 10 yıllığına kiraya verecek. İhale tarihi 24 Temmuz olarak belirlendi.

Konya'nın en büyük düğün salonlarından biri olan Atiker'in uzun süre faaliyet gösterdiği düğün salonu yeniden ihale ediliyor. Daha önce Tayyar Atiker tarafından işletilen ve 10 yıllık sözleşme tarihinin tamamlamış olması nedeniyle faaliyetlerin durdurulduğu açıklanmıştı.

Tam da düğün sezonu öncesinde alınan bu karar sonrasında özellikle haftasonlarında düğün pilavı yemek isteyenleri hayal kırıklığına uğratan karar sonrası yeni bir gelişme yaşandı. Meram Belediyesi, tesisin bulunduğu yeri yeniden kiraya verecek.

Toplamda 14 bin 600 metrekare büyüklüğündeki düğün salonu yeniden 10 yıllığına kiraya verilecek. Açık teklif usulüyle düzenlenecek ihalenin başlangıç fiyatı KDV hariç 9 milyon 500 bin lira olarak belirlendi. 24 Temmuz tarihinde yapılacak ihale öncesi Konya'nın sembolü haline gelen düğün salonunu kimin işleteceği ise şimdiden merak konusu haline geldi.

konya-atiker-dugun-salonu.jpg

Kim İşletecek?

Konya'nın sembolü haline gelen düğün salonunu kimin işleteceği ise şimdiden merak konusu haline geldi. İhaleye katılacak firmaların teklifleri 24 Temmuz tarihinde değerlendirilecek ve en yüksek teklifi veren firma düğün salonunu işletme hakkını kazanacak.

Konya'da düğün sezonu Nisan ayında başlıyor ve Ekim ayına kadar devam ediyor. Bu dönemde düğün salonları oldukça yoğun oluyor. Atiker Düğün Salonu'nun yeniden hizmete açılması, düğün sezonunda düğün salonu bulmak isteyenler için alternatif bir mekan oluşturacak.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.