Korkutan Kaza: AVM'nin Tavan Kalıbı Otomobilin Üzerine Düştü

Korkutan Kaza: AVM'nin Tavan Kalıbı Otomobilin Üzerine Düştü

İzmir'in Gaziemir ilçesinde bulunan İzmir Optimum AVM'nin otopark girişinin üzerinde bulunan tavan kalıbı, bir otomobilin üzerine düştü.

İzmir'in Gaziemir ilçesinde bulunan İzmir Optimum AVM'nin otopark girişinde akşam saatlerinde korkutucu bir olay yaşandı. Otoparka giriş yapmak isteyen 35 BIM 648 plakalı otomobilin üzerine, otoparkın üst kısmında bulunan beton kalıbı düştü. Olay anında büyük korku yaşayan otomobil sürücüsü, kendisini hızla otomobilden dışarı attı. Olayda yaralanan olmaması büyük bir şans olarak değerlendirildi.

Olayın Detayları ve Sosyal Medya Tepkileri

Olayda, otomobilin ön camı kırılırken maddi hasar meydana geldi. Sosyal medyada hızla yayılan görüntüler, vatandaşlar tarafından büyük tepki ile karşılandı. İzmir Optimum AVM yönetimi tarafından olayla ilgili henüz resmi bir açıklama yapılmadı. Ancak, güvenlik önlemlerinin gözden geçirilmesi gerektiği konusunda genel bir kanaat oluştu.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.