Konyaspor'un işi çok daha zor

Konyaspor'un işi çok daha zor

Milli maç arasını hazırlık maçlarıyla değerlendiren Konyaspor, 2 karşılaşma yaptı. Cumartesi günü Samsunspor'a konuk olacak Konyaspor'da kafalar bir türlü berrak değil.

Süper Lig'de 4 haftada 4 puan toplayan Konyaspor, milli maç arasında oynadığı 2 hazırlık maçında da tat vermedi. Ankaragücü'nü yenen Konyaspor, Birinci Lig lideri Iğdır FK'ya mağlup oldu. Cumartesi günü Samsunspor'a konuk olacak Konyaspor'da kafalar berraklaşmadı.

Bir yandan transfer çalışmalarını sürdüren yeşil beyazlılar 1 günlük aranın ardından çalışmalarını sürdürecek. Teknik Direktör Ali Çamdalı'nın Samsunspor karşısında nasıl bir oyun sistemi ve nasıl bir kadroyla sahaya çıkacağı merak konularının başını çekiyor.

ali-camdali.jpg

İlk hafta alınan galibiyetle umutlanan Konyaspor taraftarı hafta boyunca Ali Çamdalı'nı istifaya davet etmişti. Genç teknik adamın Samsunspor karşısındaki performansı büyük oranda takımdaki geleceğini belirleyecek.

KADRODA REVİZYONA DOĞRU

Teknik Direktör Ali Çamdalı'nın Samsunspor karşısında kadroda revizyona gitmesi bekleniyor. Louka Prip ve Ufuk Akyol'u onbirde kafasında kuran Çamdalı, katı defans taktiğinden uzaklaşacak gibi görünüyor.

ufuk-akyol.jpg

Sezonun ilk maçında Kasımpaşa'ya karşı açık futbol oynayan Konyaspor, son Kayserispor mücadelesinde defans uyguladı fakat rakip kaleye 1'i isabetli 14 şut atabildi.

Kafa karışıklığı içinde Samsunspor'a konuk olacak Konyaspor'un alacağı sonuç tüm futbolseverler tarafından takip edilecek.

SAMSUNSPOR KORKU SALIYOR

İlk haftada Beşiktaş'a mağlup olan Samsunspor, Gaziantep ve Hatayspor'u mağlup ederek 6 puana ulaştı. 1 maç eksiği bulunan Karadeniz temsilcisi Alman çalıştırıcı Thomas Reis'in yönetiminde geçtiğimiz sezona adeta nispet yapıyor.

Kırmızı beyazlılar rakip kalelere çok şut atmasıyla lige korku salıyor.

konyaspor-hazirlik-maci.jpg

BİLETLER SATIŞA ÇIKTI

Zorlu maçın biletleri satışa çıktı.

Fiyatlar 150 ile 1000 TL arasında değişiyor. Konyaspor taraftarına ayrılan misafir takım tribünü bilet fiyatı 190 TL olarak açıklandı.

Bulvar AVM Passolig gişesinden yapılan alımlarda kadın, öğrenci ve engelli taraftarlara tüm tribünlerde geçerli yüzde 20 indirim fırsatı tanındı.

Biletler öncelikle Samsunspor logolu Passolig kart sahiplerine satışa açılacak olup, maça 24 saat kala diğer logolu kart sahipleri bilet satın alabilecek.

bilet-fiyatlari.jpg

BİLET FİYATLARI

VIP - 1000 TL

A BATI ALT - 1000 TL

BATI ALT-ÜST 1 - 700 TL

BATI ALT-ÜST 2 - 400 TL

DOĞU ALT-ÜST - 250 TL

KALE ARKASI - 150 TL

MİSAFİR - 195 TL

HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.