Kulu'da Jandarma Operasyonu: Kenevir, Uyuşturucu ve Tarihi Eserler Ele Geçirildi

Kulu'da Jandarma Operasyonu: Kenevir, Uyuşturucu ve Tarihi Eserler Ele Geçirildi

Konya'nın Kulu ilçesinde jandarma ekiplerinin gerçekleştirdiği operasyonda, mısır tarlasından kenevir bitkileri, uyuşturucu madde, av tüfeği ve tarihi objeler bulundu.

Konya'nın Kulu ilçesinde, İlçe Jandarma Komutanlığına bağlı ekipler, Kozanlı Mahallesi'nde H.E.'ye ait mısır ekili tarlada yasa dışı kenevir ekimi yaptığını belirledi. Operasyon sonucunda tarlada ekili durumda 72 kök kenevir bitkisi bulundu.

Uyuşturucu ve Silahlar Ele Geçirildi

Yapılan detaylı aramalarda, H.E.'nin tarla evi ve çevresinde 5 bin 200 gram esrar, 2 adet av tüfeği ve 32 adet av tüfeği fişeği ele geçirildi. Ayrıca, 8 adet tarihi obje de bulundu. Bu bulgular, operasyonun kapsamını genişletti ve ilginç detaylar ortaya koydu.

Gözaltı ve Soruşturma Süreci

Jandarma ekipleri, tarla sahibi H.E.'yi gözaltına aldı. Olayla ilgili tahkikat devam ediyor ve diğer detaylar araştırılmakta. Yetkililer, benzer yasa dışı faaliyetlerin önüne geçmek için çalışmalarını sürdürüyor.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.