LİMA’ya Yoğun İlgi: Yeni Dönem Kayıtları Başladı

LİMA’ya Yoğun İlgi: Yeni Dönem Kayıtları Başladı

Konya Büyükşehir Belediyesi bünyesindeki Lise Medeniyet Akademileri (LİMA) için yeni dönem kayıtları başladı. Başkan Uğur İbrahim Altay, lise öğrencilerini eğitim destek programları ve atölyelerle dolu LİMA’ya davet etti.

Konya Büyükşehir Belediyesi tarafından lise öğrencilerine yönelik faaliyet gösteren Lise Medeniyet Akademileri (LİMA), 2024-2025 Eğitim Öğretim Yılı için yeni dönem kayıtlarına başladı. Konya merkez ile Ereğli, Seydişehir, Akşehir ve Karapınar'daki toplam 9 şubesiyle öğrencilere hizmet veren LİMA, gençlerin hem akademik başarılarını artırmayı hem de kişisel gelişimlerini desteklemeyi hedefliyor.

Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, LİMA’nın her dönem büyük ilgi gördüğünü belirterek, tüm lise öğrencilerini bu kapsamlı programa kayıt yaptırmaya davet etti. Akademinin sunduğu ders ve sınav destek programları, milli-manevi eğitimler, atölyeler ve eğitici etkinliklerle yeni döneme hazır olduğunu ifade eden Başkan Altay, kayıtların 19 Eylül’e kadar devam edeceğini duyurdu.

LİMA’ya Yoğun İlgi: Yeni Dönem Kayıtları Başladı

12. Sınıflar ve Mezunlar İçin YKS Yaz Okulu Devam Ediyor

Lise Medeniyet Akademilerinde, YKS Yaz Okulu ile eğitimlerine 19 Ağustos'ta başlayan 12. sınıf ve mezun öğrenciler, 2024-2025 Eğitim Öğretim Yılı boyunca da destek almaya devam edecek. YKS eğitimleri sürerken, kayıt olmak isteyen 12. sınıf öğrencileri ve mezun olup henüz 20 yaşına girmemiş gençler yedek kayıtlarını başvuru sistemi üzerinden oluşturabilecek.

Diğer Sınıflar İçin Eğitimler 30 Eylül’de Başlıyor

LİMA’da 9, 10 ve 11. sınıf öğrencileri için yeni eğitim-öğretim dönemi ise 30 Eylül’de başlayacak. Bu sınıflardaki öğrencilerin kayıtları da 19 Eylül Perşembe gününe kadar devam edecek. Lise öğrencileri, LİMA’ya katılmak için “lisemedeniyet.konya.bel.tr” adresinden online başvuru yapabilecekler.

Konya Lise Medeniyet Akademileri, sunduğu geniş eğitim ve etkinlik yelpazesiyle bu yıl da lise öğrencilerinin yoğun ilgisini çekmeye devam ediyor.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.