Nihal Candan: İfade vermeye hazırım, heyecandan bayılmazsam bir problem yok

Nihal Candan: İfade vermeye hazırım, heyecandan bayılmazsam bir problem yok

Sosyal medya fenomenleri Bahar ve Nihal Candan, 'Kara para aklama' ve 'Suç örgütüne üye olma' suçlamalarıyla yargılandıkları davada üçüncü kez hakim karşısına çıktı. Savunma sırasında Nihal Candan'ın sözleri dikkat çekti.

Sosyal medya fenomenleri Bahar Candan ve Nihal Candan, geçtiğimiz yıl kara para aklama ve suç örgütüne üye olma suçlamalarıyla tutuklanmıştı. Nihal Candan, yaşadığı sağlık sorunları nedeniyle tahliye edilmiş ancak davada tutuksuz yargılanmaya devam etmişti.

Nihal Candan, diğer adıyla Gülnihal Çiçek, dün Küçükçekmece 5. Ağır Ceza Mahkemesi'nde ikinci duruşmada savunma yapmak üzere ifade verdi. Candan, "İfade vermeye hazırım, heyecandan bayılmazsam bir problem yok" diyerek şaşırtıcı bir açıklama yaptı. Candan kardeşler ve davanın diğer 22 sanığı yargı sürecinde, savunmalarını bir kez daha mahkemeye sundu.

Davanın Seyri ve Nihal Candan’ın Sağlık Durumu

Nihal Candan, cezaevindeyken ciddi sağlık sorunları yaşamış ve 37 kiloya kadar düşmüştü. Bu sebeple sağlık gerekçesiyle tahliye edilmişti. Bahar Candan ise davada yargılanmaya devam ediyor. Mahkeme, duruşmayı 11 Eylül 2024 tarihine erteledi.

Candan kardeşlerin de aralarında bulunduğu 22 sanık, yargı sürecinde suçlamaları reddederek savunmalarına devam ediyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.