Robotik Kodlama ve Yazılım Atölyesi Sertifika Töreni Yapıldı

Robotik Kodlama ve Yazılım Atölyesi Sertifika Töreni Yapıldı

Bursa Büyükşehir Belediyesi'nin yaz dönemi Robotik Kodlama ve Yazılım Atölyesi, sertifika töreniyle sona erdi. Genel Sekreter Yardımcısı Ali Altunsoy, gençlere destek vermeye devam edeceklerini duyurdu.

Bursa Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen Robotik Kodlama ve Yazılım Atölyesi, 8 hafta süren yoğun bir eğitim programının ardından sertifika töreni ile tamamlandı. Büyükşehir Belediyesi Meclis Salonu'nda gerçekleşen tören, 7-17 yaş arası 80 öğrencinin katılımıyla renklendi. Öğrenciler, kodlama, oyun programlama ve Arduino ile elektronik programlama gibi çeşitli alanlarda eğitim aldı. Bu süreçte, problem çözme ve analitik düşünme becerilerinde önemli kazanımlar elde ettiler.

"Gençlerimizin Yanındayız"

Sertifika töreninde konuşan Bursa Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Ali Altunsoy, öğrencilerin kodlama ve programlama alanındaki bilgilerini artırdığını ve eğlenerek öğrenmenin keyfini yaşadıklarını belirtti. Altunsoy, "Sevgili gençler, teknolojinin engin denizine giriş niteliğinde bir kurs dönemi geçirdiniz. Belki de ilerde bu alanda ilerlemeyi tercih edecek ve zaman içinde uzmanlaşacaksınız. Hepinizi tek tek kutluyorum. Umuyorum ki büyüdüğünüzde her biriniz ailelerinizi gururlandıracak yerlerde olacaksınız. Sizlere güveniyoruz ve her zaman destekçiniziz" şeklinde konuştu.

Sertifikalar Verildi

Törenin sonunda, öğrenciler sertifikalarını Bursa Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Ali Altunsoy, Başkan Danışmanı Kemal Çınar ve Bilgi İşlem Dairesi Başkanı Hakan Arık'ın elinden aldılar. Sertifika töreni, toplu fotoğraf çekimi ile sona erdi.

Robotik Kodlama ve Yazılım Atölyesi Sertifika Töreni Yapıldı

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.