Sağlık için Ton’lu pilav
Türkiye’nin balık uzmanı Dardanel, Türk sofralarının vazgeçilmez lezzeti pilavı ‘ton’lamaya davet ediyor.
Ton’la pilav yedirecek büyük buluşma, damak zevkine göre esmer/beyaz pirinç ya da bulgur ile gerçekleştirilebiliyor. Dardanel, pilavın lezzetini Dardanel Ton ile katlamaya davet ediyor. Ton’la pilav yedirecek büyük buluşma, lezzet ve proteini tek tabakta sunuyor. Tercihe göre beyaz, esmer pirinç ya da bulgurla bir araya gelen Dardanel Ton, acılı, zeytinyağlı, bitkisel yağlı ve light seçenekleriyle de farklı damak tatlarına hitap ediyor. Yemeklerde acıyı severim diyen tüketiciler için bulgur pilavının üzerine eklenecek ‘Acılı Ton’, lezzetli ve farklı bir alternatif oluştururken, klasiklerden vazgeçmem diyenler için bir araya gelen beyaz pirinç ve zeytinyağlı ton ise lezzete lezzet ekliyor. Ferit Hepokur Memleket