Şiddetli rüzgar Çankaya'da ağaç devirdi

Şiddetli rüzgar Çankaya'da ağaç devirdi

Ankara'nın Çankaya ilçesinde etkili olan şiddetli rüzgar, bir ağacın devrilmesine yol açtı. Devrilen ağaç, park halindeki iki otomobilin üzerine düştü. Olayda can kaybı yaşanmazken, araçlarda maddi hasar meydana geldi.

Ankara'nın Çankaya ilçesinde, Bağlayan Sokak üzerinde şiddetli rüzgarın etkisiyle bir ağaç devrildi. Rüzgarın etkisiyle devrilen ağaç, park halindeki iki otomobilin üzerine düştü. Olay anı, güvenlik kamerasına yansıdı ve görüntülerde ağacın devrilme anı net bir şekilde görülebiliyor.

Şiddetli rüzgar Çankaya'da ağaç devirdi

Olayın Ardından Yapılanlar

Olayın şahitlerinden Emrah Özçelik, yaşananları şu şekilde aktardı: "Çatırtı sesleri duyduk. Rüzgarla birlikte bir gürültü duyuldu ve ağaç devrildi. Devrilen yerde o sırada iki araç vardı. Allahtan içlerinde kimse yoktu. Bir araçta hasar oluştu. Ardından en yakın karakola haber verdik. Araç sahiplerine ulaştılar ve araçları çekildi. Yetkili kişiler de gün içerisinde ağacı kaldıracaktır."

Şiddetli rüzgar Çankaya'da ağaç devirdi

Maddi Hasar ve Güvenlik Önlemleri

Ağacın devrilmesi sonucunda araçlarda maddi hasar meydana gelirken, can kaybı veya yaralanma yaşanmadı. Yetkililer, olay sonrası gerekli güvenlik önlemlerini alarak ağacı kaldıracaklarını ve araç sahipleriyle iletişime geçtiklerini belirtti. Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler