Konya’da kozmetik fabrikasında yangın

Konya’da kozmetik fabrikasında yangın

Konya'nın Karatay ilçesinde bir kozmetik üretim tesisinde sabah erken saatlerde çıkan yangın, itfaiye ekiplerinin yoğun çalışmalarıyla kontrol altına alındı. Yangının çıkış nedeni araştırılıyor.

Konya'nın merkez Karatay ilçesinde, Fevzi Çakmak Mahallesi'nde bulunan bir sanayi sitesindeki kozmetik ürünleri üreten iş yerinin depo kısmında sabah saatlerinde bilinmeyen bir nedenle yangın başladı. Olayın ardından kısa sürede alevlerin yükseldiği iş yerinde, alevlerin büyümesini önlemek için hızla müdahale edildi.

Konya’da kozmetik fabrikasında yangın

İtfaiye ve Acil Ekipler Olay Yerinde

Yangın ihbarı üzerine adrese çok sayıda itfaiye, sağlık ve polis ekibi sevk edildi. İtfaiye ekiplerinin yanı sıra arazözlerle de destek sağlanarak yangına müdahale edildi. Ekipler, uzun süren çalışmalar sonucunda yangını kontrol altına almayı başardı. Yangında herhangi bir yaralanma yaşanmazken, soğutma çalışmaları yapıldı.

Konya’da kozmetik fabrikasında yangın

Yangının Nedeni Araştırılıyor

Yangının çıkış sebebi henüz belirlenememiş olup, olayla ilgili soruşturma başlatıldı. Yetkililer, yangının nedenini belirlemek ve benzer olayların önüne geçmek amacıyla detaylı bir inceleme yapıyor.

Konya’da kozmetik fabrikasında yangın

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler