SON DAKİKA HABERİ: Ankara'da Nereye Yıldırım Düştü?

SON DAKİKA HABERİ: Ankara'da Nereye Yıldırım Düştü?

Ankara'da geceyi şimşekler aydınlatıyor. Büyük bir gürültü sonrası "Ankara'da nereye yıldırım düştü" aramaları arttı.

Ankara'da nereye yıldırım düştü? Vatandaşlar bu sorunun cevabını arıyor. Gelişmeleri buradan takip edebilirsiniz.

Ankara'da akşam saatlerinde yaşanan olay, şehrin sakinlerini korkuttu. Art arda çakan şimşekler, seyir halindeki bir otomobilin üzerine düştü. Yıldırım düşmesi sonucu yanmaya başlayan araç, sürücüsü tarafından son anda terk edilerek büyük bir felaket önlendi.

Olayın Detayları

Olay, Ankara'da akşam saatlerinde meydana geldi. Şehrin üzerinde beliren yoğun şimşekler, seyir halindeki bir otomobilin üzerine düşerek aracı alevler içinde bıraktı. Otomobil sürücüsü, büyük bir soğukkanlılıkla aracını terk etmeyi başararak yara almadan kurtuldu.

İtfaiye Ekipleri Anında Müdahale Etti

Vatandaşların durumu hemen yetkililere bildirmesi üzerine, olay yerine itfaiye ekipleri sevk edildi. Kısa sürede olay yerine ulaşan itfaiye, yanan aracı söndürerek yangının büyümesini engelledi. Ancak, otomobil kullanılamaz hale geldi.

Vatandaşlar Olayın Şokunu Yaşıyor

Olay, çevrede büyük bir panik yaratırken, vatandaşlar yaşanan bu dehşet verici anların etkisinden uzun süre kurtulamadı. Ankara'da bu tür doğal afetlerin nadir yaşandığı göz önüne alındığında, olayın yarattığı etki daha da arttı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.