Süt Kardeşler turneye çıkıyor

Süt Kardeşler turneye çıkıyor

Süheyl ve Behzat Uygur Tiyatrosu'nun sevilen oyunu "Süt Kardeşler", temmuz ayında Türkiye genelinde tiyatroseverlerle buluşmaya hazırlanıyor.

Süheyl ve Behzat Uygur Tiyatrosu, unutulmaz eser "Süt Kardeşler"i temmuz ayında Türkiye'nin çeşitli şehirlerinde tiyatroseverlerle buluşturacak. Nejat Uygur'un ustalıkla sahnelediği ve günümüz yorumuyla Süheyl ve Behzat Uygur Tiyatrosu tarafından tekrar hayat bulan oyun, izleyenlere kahkaha dolu anlar yaşatacak.

"Süt Kardeşler" 10 Temmuz'da Antalya Açıkhava Tiyatrosu'nda perdelerini açacak ve ardından 11 Temmuz'da Alanya, 12 Temmuz'da Denizli, 22 Temmuz'da Muğla Telmessos, 23 Temmuz'da Bodrum Kalesi ve 25 Temmuz'da İzmir Bostanlı Suat Taşer Salonu'nda sahne alacak. Oyun, renkli müzikal unsurları ve izleyicileri danslarıyla eğlendirecek.

Oyuncu kadrosunda Behzat Uygur, Süheyl Uygur, Deniz Pulaş, Nurten İnan, Ömer Yılmaz, Hakan Eke, Mesut Yılmaz ve Lidya Ersemiz gibi usta isimlerin yer aldığı bu "asabi-komedi" türündeki oyunun biletleri Biletinial üzerinden satışa sunuldu. Detaylı bilgi ve bilet temin etmek için Biletinial'ı ziyaret edebilirsiniz.

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler