Temel Atıldı: Tek Seferde Konya'ya 600 Daire

Temel Atıldı: Tek Seferde Konya'ya 600 Daire

Karatay Belediyesi öncülüğüyle kurulan Sedirpark Toplu Konut Yapı Kooperatifi’nin temeli, düzenlenen törenle atıldı. 600 dairelik projenin temel atma törenine birçok önemli isim katıldı.

Sedirpark Projesiyle Karatay’ın Çehresi Değişiyor

Temel Atma Törenine Geniş Katılım

Konya Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Mustafa Uzbaş, AK Parti Karatay İlçe Başkanı Mehmet Genç, Karatay İlçe Müftüsü Musa İmamoğlu, Karatay Belediyesi Meclis Üyeleri, Karatay Belediye Başkan Yardımcıları, muhtarlar ve Sedirpark Kooperatifi’nin üyeleri ile hak sahipleri temel atma programına katıldı.

z1.jpg

Modern Yaşam Alanlarıyla Refah ve Huzur

Karatay Belediye Başkanı Hasan Kılca, törende yaptığı konuşmada Sedir Mahallesi’nde 40.950 metrekarelik alanda yükselmeye başlayan projeyle ilçedeki prestij ivmesinin daha da yükseleceğini belirtti. Kılca, "Ecdadımızın zarafet ve medeniyetini sürdürerek insanımızın refah ve huzurunu tesis eden yaşam alanları oluşturmayı sürdürüyoruz" dedi.

Son 5 Yılda 1392 Konut Üretimine Öncülük

Başkan Kılca, son 5 yılda Karatay Belediyesi öncülüğünde 252 konutluk Akıncıpark, 228 konutluk Akasyapark ve 312 konutluk Aksapark projelerini hayata geçirdiklerini belirtti. Sedirpark projesiyle bu rakamın 1392’ye ulaştığını ifade eden Kılca, projelerin ilçenin kentsel dönüşümüne büyük katkı sağladığını vurguladı.

z2.jpg

Karatay, Konut Üretiminde Öncü

AK Parti Karatay İlçe Başkanı Mehmet Genç, Karatay’ın geleceğe hızlı ve emin adımlarla ilerlediğini belirterek Sedirpark’ın konumu ve kalitesiyle bölgeye cazibe kazandıracağını söyledi. Genç, "Karatay Belediyemiz yaptığı yatırımlarla ilçemizin çehresini değiştirerek Karatay’a değer katmıştır" dedi.

Sedirpark, Karatay’ın Çehresine Değer Katacak

Konya Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Mustafa Uzbaş da Sedirpark projesinin ilçeye ve Konyalılara hayırlı olması temennisinde bulundu. Uzbaş, "Toplu konut projeleri, barınma ihtiyacının ötesinde huzurlu, güvenli ve sağlıklı yaşam alanlarının temini açısından çok önemlidir" şeklinde konuştu.

z3.jpg

Dualarla Temel Atıldı

Konuşmaların ardından Hacıhasan ve Hacısadık Mahallesi, Göreme Sokak, Laleli Sokak, Zaman Sokak, Şemsettin Sami Sokak ve Hıyaban Sokak arasında kalan 40 bin 950 metrekarelik alana konumlandırılan Sedirpark projesinin temeli, protokol üyeleri ve hak sahipleri tarafından dualar eşliğinde atıldı.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler