Garanti BBVA Mobildeki 'Aracım' Özelliği ile Tüm İhtiyaçlar Tek Noktada

Garanti BBVA Mobildeki 'Aracım' Özelliği ile Tüm İhtiyaçlar Tek Noktada

Garanti BBVA, mobil uygulamasındaki "Aracım" özelliği ile HGS, MTV, sigorta ve diğer tüm araç işlemlerini kolayca yönetmenin yanı sıra, kişiye özel hatırlatmalar ve kampanyalarla araç sahiplerinin hayatını kolaylaştırıyor.

Garanti BBVA, Türkiye'nin en çok kullanılan bankacılık uygulamalarından biri olan Garanti BBVA Mobil'de sunduğu "Aracım" özelliği ile araç sahiplerinin hayatını kolaylaştırıyor. Kullanıcılar, uygulamaya plaka bilgilerini ekleyerek araçlarıyla ilgili tüm işlemleri, harcamaları ve kampanyaları tek bir yerden takip edebiliyorlar.

Tek Platformda Tüm Araç İşlemleri

Garanti BBVA Mobil'in "Aracım" sayfasında kullanıcılar, HGS, MTV ve sigorta gibi tüm ürün ve işlemlerine kolayca erişebiliyor. Ayrıca, kullanıcılar araçlarının fotoğraflarını ekleyerek bu alanı kişiselleştirebiliyor ve akaryakıt, otopark, araç bakımı gibi harcamalarını da bu alanda inceleyebiliyor. Bu sayede, araçlarının bütçelerine etkisini kolayca takip edebiliyorlar.

Kişiye Özel Hatırlatmalar ve Kampanyalar

Garanti BBVA, müşterilerine kişiye özel hatırlatmalar ve kampanyalar sunarak kritik anlarda destek olmaya devam ediyor. MTV ödemesi, trafik cezası gibi araca özel hatırlatmaların yanı sıra, kasko ve trafik sigortası poliçe bitiş tarihinden önce müşterilere sigortalarını yenilemeleri için bilgilendirmeler yapılıyor. Ayrıca, araçla ilgili faydalı bilgiler ve sürdürülebilir önerilere de bu alandan ulaşılabiliyor.

Garanti BBVA'nın "Aracım" özelliği, araç sahiplerinin hayatını kolaylaştıran kapsamlı hizmetleriyle dikkat çekiyor ve kullanıcılarına araçlarına dair her türlü ihtiyacı tek bir platformda sunuyor.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler