Traktör kazasında ikinci can kaybı: 15 yaşındaki Elif kurtarılamadı

Traktör kazasında ikinci can kaybı: 15 yaşındaki Elif kurtarılamadı

Bursa'nın Mustafakemalpaşa ilçesinde mevsimlik işçileri taşıyan traktörün devrilmesi sonucu hayatını kaybeden 18 yaşındaki Elif Argun'un ardından, 15 yaşındaki kardeşi Esmanur Aygun da hastanede hayatını kaybetti.

13 Temmuz 2024 tarihinde Bursa'nın Mustafakemalpaşa ilçesi Ormankadı Mahallesi'nde meydana gelen kazada, mevsimlik işçileri taşıyan A.S. (40) yönetimindeki 10 SF 882 plakalı traktör, sürücüsünün kontrolünden çıkarak devrildi.

Kazanın Detayları ve İlk Müdahaleler

Kaza sonrası 18 yaşındaki Elif Argun ve 15 yaşındaki kardeşi Esmanur Aygun ağır yaralandı. Ayrıca A.S. (40), Ö.A. (12) ve İ.A. (31) hafif yaralı olarak kazayı atlattı. İhbar üzerine olay yerine gelen sağlık ekipleri, yaralıları Mustafakemalpaşa Devlet Hastanesi'ne kaldırdı. Elif Argun, yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı ve hayatını kaybetti.

Esmanur Aygun'un Hastanedeki Yaşam Mücadelesi

Ağır yaralı olarak Bursa Şehir Hastanesi'ne sevk edilen 15 yaşındaki Esmanur Aygun, hastanede verdiği yaşam mücadelesini kaybederek vefat etti. Bu üzücü kazada, aynı aileden iki genç kız kardeş hayatını kaybederken, olay bölgedeki mevsimlik işçilerin güvenlik koşullarını yeniden gündeme getirdi.

Traktör kazasında ikinci can kaybı: 15 yaşındaki Elif kurtarılamadı

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.