Yolu kaçırınca durakladı, arkadan gelen araç çarptı

Yolu kaçırınca durakladı, arkadan gelen araç çarptı

Antalya'nın Manavgat ilçesinde Alanya-Manavgat D-400 Karayolunda iki otomobilin çarpışması sonucu meydana gelen kazada yaralanan olmazken, araçlarda maddi hasar oluştu.

Antalya'nın Manavgat ilçesinde Alanya-Manavgat D-400 Karayolunda gerçekleşen trafik kazasında iki otomobil çarpıştı. Kaza, Nihan Gülgün'ün kullandığı 07 LFL 41 plakalı otomobil ile Hindistan uyruklu Amar Babussa'nın kullandığı 34 HBN 765 plakalı otomobilin çarpışması sonucu meydana geldi. Kazanın ardından araçlarda maddi hasar oluşurken, şans eseri yaralanan olmadı.

Ekipler Olay Yerine Sevk Edildi

Kazanın ardından araçta sıkışanların olduğu ihbarı üzerine Antalya Büyükşehir Belediyesi İtfaiyesi Manavgat Birimi kurtarma ekibi, 112 sağlık ekibi, Jandarma ve trafik ekipleri olay yerine sevk edildi. Ekipler, araçtan çıkarılan sürücü ve yolcuların sağlık durumlarını kontrol etti. 112 sağlık ekiplerinin olay yerindeki müdahalesi sonrasında, sürücü ve yolcuların sağlık durumlarının iyi olduğu belirlenerek hastaneye gitmekten vazgeçtiler.

Hindistanlı Sürücü Kaza Anını Anlattı

Kaza yapan Hindistan uyruklu sürücü Amar Babussa, Akseki-Konya istikametine gitmekte olduğunu ve kavşağı kaçırdığını fark edince durakladığını belirtti. Bu sırada arkadan gelen Nihan Gülgün'ün kullandığı aracın kendi aracına çarptığını ifade etti. Kazanın ardından araçlarda meydana gelen maddi hasar dışında herhangi bir yaralanma olmaması ise teselli kaynağı oldu.

Yolu kaçırınca durakladı, arkadan gelen araç çarptı

Yolu kaçırınca durakladı, arkadan gelen araç çarptı

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.