Karapınar'da çiftlik yangını: 200 ton balya kül oldu

Karapınar'da çiftlik yangını: 200 ton balya kül oldu

Konya'nın Karapınar ilçesindeki bir çiftlikte çıkan yangında, 200 ton saman balyası kül oldu. İtfaiye ekiplerinin uzun süren müdahalesi sonucunda yangın kontrol altına alındı.

Konya'nın Karapınar ilçesine bağlı Hotamış Mahallesi'nde, M.Ö.'ye ait bir çiftlikte meydana gelen yangın, bölgede büyük zarara yol açtı. Henüz belirlenemeyen bir nedenle çıkan yangın, çevredeki vatandaşların ihbarı üzerine itfaiye ekiplerinin hızla müdahalesiyle kontrol altına alındı.

Yangın sırasında çiftlikte bulunan yaklaşık 200 ton saman balyası, alevlerin etkisiyle büyük oranda zarar gördü. İtfaiye ekiplerinin uzun süren çabaları sonucunda yangın söndürülürken, çiftlikteki saman balyaları ise kül oldu.

Yetkililer, yangının çıkış nedenini belirlemek için tahkikat başlattıklarını bildirdi. Olayla ilgili detaylı inceleme devam ederken, çiftlik sahibi M.Ö. ve çevre sakinleri, yangının etkisiyle oluşan zararın boyutunu değerlendiriyor.

Yangının çevreye ve hayvanlara zarar vermediği bildirilirken, bölgedeki yangın risklerine karşı tedbirlerin artırılması üzerinde duruluyor.

Karapınar'da çiftlik yangını: 200 ton balya kül oldu

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.