Samsung, Yeni Galaxy S24 Serisi İle Mobil Teknolojiye Yenilik Getiriyor

Samsung, Yeni Galaxy S24 Serisi İle Mobil Teknolojiye Yenilik Getiriyor

Samsung Electronics, Galaxy S24 serisini tanıtarak, yapay zeka destekli özellikleriyle mobil deneyimleri baştan aşağı değiştiriyor.

Samsung Electronics, Mobil Dünya Başkanı ve CEO'su TM Roh'un liderliğinde tanıtılan Galaxy S24 serisi, mobil teknolojide yeni bir dönem başlattı. Yeni seri, kullanıcılara günlük yaşamlarında yapay zeka destekli çeşitli deneyimler sunarak iletişimi, fotoğrafçılığı ve daha birçok alanı daha etkili hale getiriyor.

Samsung Electronics Mobil Dünya Başkanı ve CEO'su TM Roh'un Açıklamaları:

TM Roh, "Galaxy S24 serisi, dünya ile aramızdaki bağlantıyı dönüştürüyor ve mobil teknolojilerin gelecek on yılını başlatıyor. Galaxy AI, köklü inovasyon geleneğimiz ile insanların akıllı telefonlarını kullanma şekillerine dair derin bilgilerimiz üzerine geliştirildi. Dünyanın dört bir yanındaki kullanıcılarımıza yeni imkanlar sunacak olan Galaxy AI'ın günlük yaşamı nasıl destekleyeceğini görmek için sabırsızlanıyoruz" dedi.

Samsung Electronics Türkiye Başkanı ve CEO'su Jeff Jo'nun Değerlendirmeleri:

Jeff Jo ise, "Galaxy S24 serisi, mobil cihazların kullanımını yeniden tanımlıyor. Galaxy AI, günlük yaşamı olağanüstü bir deneyime dönüştürüyor, dil engellerini ortadan kaldırıyor ve üreticiliğin yeni ufuklarını açıyor. Bu seri, akıllı telefonların geleceğini yapay zeka, inovasyon ve estetikle şekillendiren bir dönüm noktası ve biz bu yenilikçi çağın öncüsü olmaktan gurur duyuyoruz" ifadelerini kullandı.

Dikkat Çeken Özellikler:

Galaxy S24 serisinin öne çıkan yapay zeka özellikleri arasında dil bariyerini aşarak gerçekleşen iletişim, Live Translate uygulaması, Chat Asistanı, Not Asistanı ve Ses Kaydı Asistanı bulunuyor. Bu özellikler, kullanıcıların günlük aktivitelerini daha verimli hale getiriyor.

Kamera İnovasyonları:

Galaxy S24 serisi, geliştirilmiş Nightography özellikleri ile Space Zoom'u birleştirerek, her koşulda mükemmel fotoğraf ve video çekimleri sağlıyor. Yapay zeka destekli düzenleme araçları, çekimlerden sonra hızlı değişiklikler yapmayı kolaylaştırıyor.

Güçlü Performans ve Tasarım:

Snapdragon 8 Gen 3 Mobil Platform for Galaxy ile donatılan Galaxy S24 Ultra modelleri, olağanüstü NPU iyileştirmesi ve adaptif yenileme hızları ile mükemmel bir performans sunuyor. Tasarım tarafında, titanyum çerçeveye sahip Galaxy S24 Ultra, ince ve rahat bir tutuş sağlarken, diğer modellerdeki çerçeve tasarımı görüntüleme deneyimini iyileştiriyor.

Güvenlik ve Gizlilik:

Galaxy S24 serisi, çok katmanlı güvenlik platformu Knox ile desteklenerek, kullanıcıların verilerini güven altına alıyor. Gelişmiş Zeka ayarları ile kullanıcılar, yapay zeka deneyimlerinin verilerini kontrol edebiliyor.

Sonuç:

Samsung'un Galaxy S24 serisi, yapay zeka, inovasyon ve estetikle birleşerek mobil teknolojinin geleceğine yön veriyor. Kullanıcı dostu özellikleri, güçlü performansı ve şık tasarımı ile bu yeni seri, akıllı telefon deneyimini bir adım öteye taşıyor.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.