Afyon'da tamirci alarmı: Evlere giriyorlar

Afyon'da tamirci alarmı: Evlere giriyorlar

Afyonkarahisar’ın Şuhut ilçesinde, kendisini kombi tamircisi olarak tanıtarak evlere giren hırsız, polis takibi sonrası yakalandı. Zanlının, Denizli'den hırsızlık amacıyla Şuhut’a geldiği belirtildi.

Afyonkarahisar'ın Şuhut ilçesinde, kendisini kombi tamircisi olarak tanıtarak evlere giren bir şahıs, polis ekiplerinin titiz takibi sayesinde kıskıvrak yakalandı.

Polisin Hızlı Müdahalesi Sonrası Şahıs Gözaltına Alındı

İlçede, kombi tamircisi olarak evlere giren ve hırsızlık yapmaya çalışan bir kişinin ihbar edilmesinin ardından Şuhut İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri hemen harekete geçti. Polis ekipleri, ihbar üzerine başlattıkları takip sonucunda E.Y. isimli şahsı gözaltına aldı.

Zanlının Çaldığı Eşyalar ve Yolu

E.Y.’nin, bir evden miktarı henüz tespit edilmeyen ziynet eşyaları ve değerli eşyalar çaldığı belirlendi. Şahıs, Denizli’den hırsızlık amacıyla Şuhut’a geldiği öğrenildi. Gözaltına alınan zanlının emniyetteki işlemleri tamamlandıktan sonra adliyeye sevk edilmesi bekleniyor.

Afyon'da tamirci alarmı: Evlere giriyorlar

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.