Ankara'da Kan Donduran Olay: Çocuklarını Öldürüp İntihar Etti

Ankara'da Kan Donduran Olay: Çocuklarını Öldürüp İntihar Etti

Ankara'nın Çankaya ilçesinde meydana gelen dehşet verici olayda, bir baba iki çocuğunu tabancayla öldürdükten sonra intihar etti. Olay, Naci Çakır Mahallesi'ndeki bir apartmanda gerçekleşti.

Olay, Naci Çakır Mahallesi 758'inci Cadde'deki Kısacık Apartmanı'nda gerçekleşti. Baba M.K., çocukları Y.K. (14) ve D.K.'yi (11) tabancayla rehin aldı. Çevredeki vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Ancak, baba M.K., çocuklarını öldürdükten sonra aynı silahla intihar etti.

Olay Yerinde Yaşananlar

Polis ve sağlık ekipleri olay yerine geldiğinde, baba M.K. ve çocukları Y.K. ile D.K.'nin cansız bedenleriyle karşılaştı. Cumhuriyet savcısının incelemesinin ardından, baba ve iki kardeşin cenazeleri Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı.

Aile Hakkında Bilgiler

M.K.'nin eşiyle boşanma aşamasında olduğu ve kısa süre önce mahalleye taşındıkları öğrenildi. Mahalle sakinleri, ailenin sessiz ve kendi halinde bir yaşam sürdüğünü belirtti.

Bu trajik olay, tüm mahalleyi yasa boğarken, yetkililer olayla ilgili detaylı bir soruşturma başlattı.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler