Apartmanın önünde çalılıklar arasında ceset bulundu

Konya'nın Kulu ilçesinde, yol kenarındaki bir apartmanın önünde çalılıklar arasında bir erkek cesedi bulundu. Cesedin Ayhan Çelik'e ait olduğu öğrenildi. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Edinilen bilgilere göre, Kulu-Ankara kara yolu üzerindeki Karşıyaka Mahallesi'nde bulunan bir apartmanın önündeki çalılıkta hareketsiz bir kişi olduğunu gören vatandaşlar, durumu 112 Acil Çağrı Merkezine bildirdi. İhbar üzerine olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi.

Sağlık Ekiplerinin İncelemesi

Olay yerine gelen sağlık ekipleri, yaptıkları kontrolde şahsın hayatını kaybettiğini belirledi. Yapılan detaylı incelemeler sonucunda cesedin kimliği tespit edildi. Cansız bedeni bulunan kişinin Ayhan Çelik olduğu öğrenildi.

ayhan-celik-konya.jpg

Soruşturma Başlatıldı

Olayla ilgili olarak polis ekipleri tarafından tahkikat başlatıldı. Olayın sebebinin belirlenmesi amacıyla soruşturma devam ediyor.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.