Bir elinde pasta, diğerinde telefon: Aracın altında kalmaktan kıl payı kurtuldu

Karaman’da, elinde pasta ile yolun karşısına geçmeye çalışan bir kadın, hızla gelen hafif ticari aracın altında kalmaktan saniyelerle kurtuldu. Olay anı güvenlik kamerasına yansıdı.

Karaman'ın Gevher Hatun Mahallesi'nde, 14 Haziran'da meydana gelen olayda, B.A. isimli genç kadın, elinde pastaneden aldığı pasta ile yolun karşısına geçmeye çalışırken, hızla gelen S.G. yönetimindeki 70 AAZ 628 plakalı hafif ticari aracın dikiz aynasıyla çarpıştı. Saniyelerle aracın altında kalmaktan kurtulan B.A., hafif şekilde kolundan yaralandı. Kaza sırasında elindeki pasta ise yol kenarına savruldu.

Güvenlik Kameralarına Yansıyan O Anlar

Güvenlik kamerası görüntülerinde, B.A.'nın kazanın şokunu bir süre üzerinden atamadığı ve yolun karşısına geçerken cep telefonuyla konuştuğu görüldü. Çarpan araç ise durmadan yoluna devam etti. Çevredeki vatandaşların çağırdığı ambulansla Karaman Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırılan B.A., yapılan tedavisinin ardından taburcu edildi. Sağlık durumunun iyi olduğu belirtildi.

Sürücüye Para Cezası

Kazadan sonra yoluna devam eden hafif ticari aracın sürücüsü S.G., polis tarafından araç plakasından tespit edilerek kaza yerine çağrıldı. Kaza yerine gelen S.G., "Baktım kadın yürüyordu. Ben de bir şey yok diye geçtim gittim" açıklamasında bulundu. S.G.'ye kaza yerini terk etmekten dolayı 3 bin 135 lira para cezası kesildi.

Bir elinde pasta, diğerinde telefon: Aracın altında kalmaktan kıl payı kurtuldu

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler