Brian May Felç Geçirdi

Brian May Felç Geçirdi

Efsanevi rock grubu Queen’in gitaristi Sir Brian May, geçirdiği küçük bir felç sonrası gitar çalamadığını açıkladı. Ünlü müzisyen, durumun kontrol altında olduğunu ve iyileşme sürecine odaklandığını belirtti.

Dünyaca ünlü İngiliz rock grubu Queen’in 77 yaşındaki gitaristi Sir Brian May, geçtiğimiz hafta küçük bir felç geçirdiğini ve bu nedenle gitar çalamadığını açıkladı. May, Instagram sayfasında yayınladığı videoda, felcin sol kolunu kontrol etme yetisini etkilediğini ifade etti.

"İyiyim Ama Gitar Çalamıyorum"

Hastaneye gittikten sonra kendisine teşhis konulduğunu belirten May, son birkaç gündür durumunun iyiye gittiğini ancak bu süreçte dikkatli olması gerektiğini vurguladı. May, "İyi haber şu ki, son birkaç gündeki olaylardan sonra gitar çalabiliyorum. Durum biraz korkutucuydu ancak hastanede inanılmaz bir bakım ve ilgi gördüm" dedi.

283jpg-m4wxxxq2ksmdgz2u6bmna.jpg

İyileşme Sürecine Odaklanıyor

May, şu anda araba kullanmadığını, uçağa binmediğini ve kalp atış hızını yükseltecek aktivitelerden kaçındığını belirtti. "İyiyim, sadece bana söyleneni yapıyorum, yani temelde hiçbir şey yapmıyorum" diye ekledi.

Efsanevi Müzisyen ve Bilim İnsanı

Brian May, Queen grubunun kurucu üyelerinden biri olmasının yanı sıra, "We Will Rock You" ve "Who Wants to Live Forever" gibi efsanevi şarkıların da yazarıdır. Aynı zamanda bir astrofizikçi ve hayvan hakları aktivisti olarak da tanınan May, geçen yıl Kral 3. Charles tarafından Sir unvanına layık görülmüştü.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.