Ehliyetsiz sürücünün trafik polisine çarpma anı kamerada

Bursa'da alkollü bir sürücünün ters yönden kaçması ve trafik polisinin "dur" ihtarına uymaması sonucu, polis memurunun yere düşmesi ve ölümden dönmesi İHA kameralarına yansıdı. Yakalanan sürücüye 130 bin lira ceza kesildi.

Bursa'da İl Emniyet Müdürlüğü Trafik Denetleme Şube Müdürlüğü ekipleri, kentte huzuru sağlamak amacıyla alkollü sürücülere yönelik denetimlerini sürdürüyor. Dün gece Kent Meydanı'ndaki uygulama sırasında, "dur" ihtarına uymayan bir araç kontrol noktasında polisin dikkatini çekti. Mini kamyonet sürücüsü, polis araçlarının önünden geçmeye çalıştı ve manevra yaparak ters yöne girerek kaçtı.

Polis Memurunun Yaralanması Kameralara Yansıdı

Kontrol noktasındaki polis memuru, kaçan sürücünün önünü kesmeye çalışırken sürücü, polis memurunu ezip geçti. O anlar, İHA kamerasına yansıdı ve polis memurunun yere düşmesi ve ölümden dönmesi görüntülendi. Olayın ardından polis ekipleri, ehliyetsiz sürücünün peşine düştü.

Sürücü Yakalandı ve 130 Bin Lira Ceza Kesildi

Kilometreler süren kovalamaca sonucunda yakalanan sürücüye, drift yapmak, ters yöne girmek ve "dur" ihtarına uymamak gibi ihlallerden 130 bin lira idari ceza kesildi. Gözaltına alınan sürücünün daha önce ehliyetine el konulduğu ve bu nedenle kaçtığı öğrenildi.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.