Fakülte inşaatında kaza: 5 metreden düştü

Fakülte inşaatında kaza: 5 metreden düştü

Olay, öğle saatlerinde Karamanoğlu Mehmetbey Üniversitesi (KMÜ) Tıp Fakültesine bağlı Morfoloji binası inşaatında meydana geldi.

Karaman'da Karamanoğlu Mehmetbey Üniversitesi (KMÜ) Tıp Fakültesine bağlı Morfoloji binası inşaatında çalışan bir işçi, geçirdiği kaza sonucu yaralandı. Ali U. (52), öğle saatlerinde dengesini kaybederek yaklaşık 5 metre yükseklikten beton zemine düştü.

Fakülte inşaatında kaza: 5 metreden düştü

Olay Yerine Sağlık ve Polis Ekipleri Sevk Edildi

Çevredeki diğer işçilerin olayı fark etmesi üzerine sağlık ve polis ekiplerine haber verildi. Kısa sürede olay yerine gelen ekipler, yaralı işçiye ilk müdahaleyi yaptı. Ali U., kafasının üzerine düşmesi sonucu ağır yaralandı ve ambulansla Karaman Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alındı.

Fakülte inşaatında kaza: 5 metreden düştü

İnşaat Alanında İncelemeler Yapıldı

Polis ekipleri, işçinin düştüğü inşaat alanında detaylı incelemelerde bulundu. Kaza ile ilgili soruşturma başlatılırken, olayın nasıl gerçekleştiği ve iş güvenliği tedbirlerinin yeterli olup olmadığı araştırılıyor.

Yaşanan kaza, inşaat işçilerinin güvenlik önlemlerinin önemini bir kez daha gündeme getirdi.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.