İçişleri Bakanı Yerlikaya: 16 İlde DEAŞ Operasyonlarında 45 Şüpheli Yakalandı

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, 16 ilde düzenlenen "Bozdoğan-48" operasyonlarında DEAŞ terör örgütüne yönelik 45 şüphelinin yakalandığını ve çok sayıda döviz, Türk lirası ve dijital materyale el konulduğunu açıkladı.

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, Emniyet Genel Müdürlüğü İstihbarat Başkanlığı ve Terörle Mücadele Daire Başkanlığı koordinesinde gerçekleştirilen "Bozdoğan-48" operasyonları hakkında bilgi verdi. Yerlikaya, "Teröristlerin hiçbirine göz açtırmayacağız. Tek bir hedefimiz var; son terörist etkisiz hale getirilinceye kadar sizlerin duası ve desteği ile durmadan, duraksamadan mücadele etmek" ifadelerini kullandı.

16 İlde DEAŞ Operasyonları

"Bozdoğan-48" operasyonları, Ankara, Antalya, Aydın, Düzce, İstanbul, İzmir, Kahramanmaraş, Kayseri, Kırşehir, Kilis, Kocaeli, Konya, Kütahya, Manisa, Sakarya ve Şanlıurfa olmak üzere toplam 16 ilde düzenlendi. İl Emniyet Müdürlüklerince gerçekleştirilen operasyonlarda DEAŞ terör örgütüne yönelik önemli adımlar atıldı.

Operasyonların Detayları ve Sonuçları

Operasyonlar sonucunda 45 şüpheli yakalandı. Yakalanan şüphelilerle birlikte çok miktarda döviz, Türk lirası ve dijital materyale el konuldu. Bu operasyonlar, Türkiye'nin terörle mücadeledeki kararlılığını bir kez daha gözler önüne serdi.

Kararlılık Mesajı

Bakan Yerlikaya, terörle mücadeledeki kararlılığın altını çizerek, ülkenin güvenliği için her türlü önlemin alınmaya devam edileceğini belirtti. "Son terörist etkisiz hale getirilinceye kadar mücadelemiz sürecek" diyen Yerlikaya, halkın desteğinin bu süreçte çok önemli olduğunu vurguladı.

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler